رئیس شورای اسلامی شهر شیراز گفت: برای نخستینبار در کشور، ۳ درصد بودجه عمرانی شیراز به محرومیتزدایی و ۳ درصد دیگر به مسجد محوری اختصاص یافت.
رئیس شورای اسلامی شهر، شهردار، اعضای شورای اسلامی شهر، قائممقام و جمعی معاونین و مدیران شهرداری شیراز با حضور در فرمانداری شیراز با سید علاءالدین کراماتی سرپرست فرمانداری دیدار و آمادگی کامل خود را برای همکاری و تعامل مثبت و سازنده اعلام کردند.
سید ابراهیم حسینی امروز، 19 آذرماه در این دیدار بر ضرورت همکاری تنگاتنگ شورا، شهرداری و فرمانداری برای پیشبرد امور شهر تأکید کرد و از آمادگی کامل شورا برای همکاری صمیمانه نماینده دولت خبر داد.
حسینی با اشاره به لزوم همکاری همه دستگاهها و نهادها برای خدمترسانی بهتر به مردم گفت: ارتباط شورا، شهرداری و فرمانداری یک ارتباط اجتنابناپذیر است و ما بهعنوان اعضای شورا وظیفهداریم که در خدمت مردم باشیم.
وی با ابراز اطمینان از همکاری صمیمانه و صددرصدی شورا با فرماندار جدید، گفت: با توجه به شناختی که از شخصیت حقیقی جنابعالی داریم، مطمئنیم که این رابطه روزبهروز قویتر و صمیمانهتر خواهد شد.
جهش بیسابقه بودجه شیراز
رئیس شورای اسلامی شهر شیراز در ادامه با اشاره به مقایسه بودجه شیراز با دیگر کلانشهرهای کشور ازجمله مشهد، تهران، اصفهان و تبریز اعلام کرد که شیراز تنها کلانشهری است که بودجه آن در این دوره زمانی بیش از پنج برابر افزایشیافته است و این رشد بینظیر بودجه در کشور را حاصل برنامهریزی دقیق و تلاشهای مجموعه مدیریت شهری دانست.
حسینی همچنین به دستاوردهای شورای ششم، از تلاشهای صورت گرفته در حوزههای فرهنگی، مدیریت بحران و محرومیتزدایی خبر داد؛ و بر اهمیت ارتقای سطح فرهنگی شهر شیراز تأکید کرد.
وی همچنین به افزایش تابآوری شهر در برابر حوادث طبیعی اشاره کرد و گفت: در سال ۹۸ با بارندگی اندک، شاهد حادثه دلخراش دروازه قرآن بودیم؛ اما با اقدامات صورت گرفته، تابآوری شهر را بهطور قابلتوجهی افزایش دادهایم.
این مقام سیاستگذار در حوزه شهری همچنین رشد چشمگیر بودجه در حوزههای مختلف اشاره کرد و گفت: درحالیکه بودجه سرمایهگذاری ۵ برابر شده، بودجه فرهنگی ۱۲ برابر و بودجه مدیریت بحران ۱۱ برابر افزایشیافته است.
حسینی از یک اقدام بینظیر در کشور خبر داد و گفت: در شیراز، ۳ درصد از بودجه عمرانی بهصورت ویژه به محرومیتزدایی اختصاصیافته است. این اقدام با دستورالعمل خاص مصوب شورا و تأیید فرمانداری انجام میشود. همچنین، ۳ درصد دیگر از بودجه نیز به مسجد محوری اختصاصیافته که نمونهای از آن در کشور دیده نمیشود.
رئیس شورای اسلامی شهر شیراز به اهمیت تشکیل جلسات شورای راهبری مدیریت نیز اشاره و عنوان کرد: این شورا با حضور استاندار، نمایندگان مجلس و رؤسای شوراهای شیراز و شهرستان تشکیل میشود و ازآنجاییکه مدتی است این جلسات برگزار نشده است، درخواست داریم که مجدداً تشکیل شود.
حسینی همچنین خواستار تشکیل جلسات هیئترئیسه قرارگاه محرومیتزدایی شد که با ریاست فرماندار و حضور نمایندگان سپاه، شهردار و اعضای شورا برگزار میشود.
آغاز عملیات اجرایی سند جامع شیراز، سومین حرم اهلبیت(ع)
وی از عملیات اجرایی سند جامع شیراز، سومین حرم اهلبیت(ع) که بر اساس منویات رهبر معظم انقلاب و بهمنظور ارتقای جایگاه فرهنگی و معنوی این شهر تدوینشده است، خبر داد و گفت: این سند پس از طی مراحل تصویب در شورای اسلامی شهر و شهرداری و کسب تأیید عمومی، اکنون وارد مرحله اجراشده است که فرماندار در این سند ریاست شورای راهبری و کارگروه اجرایی را برعهدهدارند.
شهردار کلانشهر شیراز نیز در این دیدار طی سخنانی ضمن تبریک انتصاب سید علاءالدین کراماتی به سمت فرماندار جدید شیراز و آرزوی موفقیت برای ایشان، زحمات فرماندار پیشین شیراز را نیز ارج نهاد.
محمدحسن اسدی اقدامات شهرداری در حوزههای مختلف شهری را جزو اهداف مهم در جهت خدمت صادقانه به مردم دانست و گفت: قطعاً فرمانداری شیراز نیز بهعنوان یک دستگاه و نهاد امنیتی میتواند تسهیلکننده برخی امور در جهت ارائه خدمات هرچه بیشتر به شهروندان باشد.
نگاه استاندار فارس و فرماندار شیراز مبتنی بر نگاه همدلی برای خدمت به مردم است
وی گفت: خوشبختانه نگاه استاندار فارس و فرماندار شیراز مبتنی بر یک نگاه همدلی برای خدمت به مردم است و این میتواند کمک شایانی به پیشبرد اهداف مدیریت شهری که همانا خدمت همهجانبه به شهر و شهروندان است، باشد.
شهردار شیراز نقش فرمانداری را در موضوعات مرتبط با مدیریت شهری نظیر نظم و انضباط شهری، ساماندهی سد معابر عمومی، برخورد با ساختوسازهای غیرمجاز بهویژه در حاشیه شهر و … را بیبدیل دانست و گفت: فرمانداری بر اساس اختیاراتی که بر اساس تقسیمات کشوری در بخشهای مختلف بر عهده دارد میتواند شهرداری را در موضوعات مختلف شهری همراهی و مساعدت کند.
شهرداری یکی از ارکان اصلی برگزاری رویدادهای فرهنگی است
اسدی در بخش دیگری از سخنان خود توجه به ابعاد فرهنگی و اجتماعی شهر را نیز برای مدیریت شهری حائز اهمیت و جزو فعالیتهای مستمر در کنار عمران و آبادانی شهر دانست و بیان کرد: شهرداری شیراز در کنار توسعه و پیشرفت شهری که با اجرای پروژههای متعدد و مختلف عمرانی و خدماتی در جهت رفاه حال شهروندان در حال اجرا است، به توسعه فرهنگی و فعالیتهای فرهنگی توأم با این فعالیتهای عمرانی نیز، توجه و اهتمام ویژهای دارد و طی دو سال گذشته اتفاقات خوبی در حوزه فرهنگی اجتماعی و ورزشی در سطح شهر رویداده است.
وی بابیان اینکه شهرداری علاوه بر اجرای پروژههای فرهنگی به مناسبتهای ملی، مذهبی و فرهنگی اجتماعی نیز اهتمام و توجه ویژه دارد، گفت: امروز فعالیتهای مستمر و گسترده شهرداری در حوزه فرهنگی اجتماعی باعث شده است تا این نهاد مردمی علاوه بااینکه عنوان یک دستگاه خدمات رسان را داشته باشد، یکنهاد فرهنگی نیز محسوب شود.
شهردار شیراز گفت: نمیتوان یک رویداد فرهنگی و یا برگزاری یک مناسبت ملی مذهبی را در شهر نام برد که یکی از پایهها و ارکان اصلی و اساسی برگزاری آن رویداد یا مناسبت شهرداری نباشد.
به گزارش خبرگزاری سینا فارس و به نقل از پایگاه اطلاعرسانی شهرداری شیراز، اسدی خاطرنشان کرد: نقش شهرداری شیراز در مباحث فرهنگی نقش و جایگاه ویژهای است.