نماد سایت خبرگزاری سیناپرس

همایش ملی گیاهان دارویی

به گزارش سیناپرس و به نقل از خبرگزاری ایسنا، محمدرضا عامریان با اعلام این خبر اظهار کرد: این همایش ملی طی روزهای 18 و 19 اسفندماه با محوریت تحقیقات، تولید و فناوری برگزار شد.

وی افزود: کشور ما از ظرفیت بالایی در زمینه گیاهان دارویی برخوردار است و بهره‌گیری از فناوری‌ها در کنار پروژه‌های تحقیقاتی و پژوهشی می‌تواند به استفاده بهینه‌تر از این ظرفیت کمک کند.

رییس دانشکده کشاورزی دانشگاه صنعتی شاهرود با اشاره به استقبال پژوهشگران دانشگاهی از این همایش ملی گفت: در مجموع بیش از 130 مقاله به دبیرخانه این همایش ارسال شده بود که 95 مقاله آن برای ارائه در همایش در دو قالب سخنرانی و پوستر انتخاب شد.

دکتر عامریان از ارائه 20 سخنرانی از سوی میهمانان این همایش طی دیروز و امروز خبر داد و اضافه کرد: مابقی مقالات در قالب پوستر در همایش ارائه شد.

دبیر همایش ملی گیاهان دارویی از استقبال اساتید و دانشجویان از این همایش تقدیر کرد و گفت: از سوی دبیرخانه همایش تلاش‌های زیادی صورت گرفته تا این همایش در پایگاه استنادی جهان اسلام  ISC ثبت شود که امیدواریم با تحقق آن بیش از پیش شاهد افزایش سطح علمی و اعتبار این همایش ملی باشیم.

این عضو هیئت علمی دانشگاه صنعتی شاهرود با اشاره به برخی برنامه‌های جنبی این همایش ملی تصریح کرد: همزمان با همایش دو کارگاه آموزشی با حضور اساتید این حوزه برگزار شد که با استقبال دانشجویان علاقه‌مند همراه بود.

No tags for this post.
خروج از نسخه موبایل