افتتاحیه هفته پژوهش با نواختن زنگ پژوهش در هنرستان دخترانه تهذیب با حضور مسئولان استانی برگزار شد.
رئیس دانشگاه بوعلی سینا در این آیین گفت: نیاز به ایجاد موج محقق پرور در آموزش و پرورش وجود دارد، باید دانش آموزانی تربیت شوند که برای پیدا کردن پاسخ سوالات خود به تحقیق و پژوهش متوسل شوند.
دکتر حسین رضوان افزود: کشوری که نتواند تحقیق کند در دو بخش به شدت عقب میماند و نمیتواند تولید کننده علم باشد و مصرف کننده باقی میماند، مشکلات کشور در داخل حل نمیشود و باید متوسل به خارج از کشور شد.
وی اظهار کرد: باعث افتخار است که هرساله هفته پژوهش از آموزش و پرورش شروع میشود، امیدواریم در دهههای آینده این دانش آموزان بیرق علم و دانش را در سالهای آینده به دوش میگیرند.
رضوان خاطرنشان کرد: ایرانیان در دنیا به چند ویژگی خوب مشهور هستند، عموما مردم کشورهای دیگر ایرانیها را به خانواده دوستی، تکریم بانوان، مهمان نوازی و … میشناسند، اما آرزوی تعالی داشتن در این بین بسیار مشهود است و آرزو داریم ایران در قلهی دنیا بدرخشد.
مدیرکل آموزش و پرورش استان همدان نیز گفت: اختصاص یک هفته به پژوهش نشاندهنده اهمیت تحقیق در کشور است.
رسول شیدایی افزود: توسعه، پیشرفت و امنیت کشور ارتباط مستقیم با پژوهش دارد. پژوهش در امنیت اقتصادی، غذایی، بهداشتی و … نقش آفرین است.
وی تصریح کرد: تولید واکسن در دوره کرونا اهمیت پژوهش و اقتدار علمی را نشان داد.
شیدایی تصریح کرد: جایگاه امنیتی کشور با تحقیق و پژوهشهای انجام شده دیده میشود، آموزش و پژوهش ارتباط تنگاتنگ دارند، هر پژوهش نیاز به آموزش خوب دارد.
وی اظهار کرد: رویکرد آموزش و پرورش، آموزش پژوهش محور است و دانش آموزان پرسشگر بار میآیند.
مدیرکل آموزش و پرورش همدان خاطرنشان کرد: پژوهش باید باعث خودباوری شود و پاسخی برای پرسشها باشد و امروز آموزش مهارت محور را شاهد هستیم.
گزارش: فاطمه عزیزی هرمز