به گزارش ایسنا، مهندس مهدی صفارینیا امروز در مراسم افتتاح شبکه نوآوری تهران هدف اصلی از تاسیس این شبکه را ارائه امکاناتی برای ایجاد زیستبوم نوآوری و فناوری توصیف کرد و افزود: این شبکه در سه محور اساسی ارائه اطلاعات شرکتهای دانشبنیان، مجتمعهای فناوری و سایر بازیگران فناوری زیستبوم ارائه خدمات میدهد.
وی سایر بازیگران فناوری را شامل دانشگاهها، پژوهشگاهها، صندوقهای پژوهش و فناوری و شتابدهندهها دانست و اظهار کرد: شرکتهای دانشبنیان از هر نقطه از شهر تهران میتوانند در این شبکه عضو شوند و از خدمات جدید این شبکه بهرهمند شوند.
صفارینیا به اشتراکگذاردن امکانات خود با سایر شرکتها را از دیگر خدمات این شبکه نام برد و ادامه داد: علاوه بر آن مجتمعهایی که بتوانند 10 شرکت فناور را در خود جای دهند، میتوانند عضو این شبکه شوند و از مزایای این شبکه برخوردار شوند.
رئیس پارک فناوری پردیس با تاکید بر اینکه امکانات این شبکه برای همه مجموعههای فناور فعال در شهر تهران است، ابراز امیدواری کرد که با توسعه آن بتوانند این خدمات را در سایر شهرها ارائه دهند.
وی با اشاره به جزئیات این شبکه توضیح داد: در شبکه علاوه بر آنکه نقشه جایابی هر شرکت دانشبنیان ارائه شده است، برای هر یک از شرکتهای دانشبنیان صفحه کاملی در نظر گرفته شده تا آنها بتوانند پس از ثبتنام اطلاعات خود را در صفحه مربوط به شرکتها ارائه دهند.
به گفته وی، این اطلاعات شامل محصولات تولیدشده و همکاران شرکت میشود، ضمن آنکه امکان تبادلنظر میان فعالان حوزه علم و فناوری ایجاد خواهد شد.
صفارینیا ادامه داد: در حال حاضر اطلاعات مربوط به 1000 شرکت و همچنین اطلاعات 108 دانشگاه، پژوهشگاه، مرکز فناور و شتابدهندهها و صندوقهای پژوهش و فناوری در این شبکه درج شده است.
رئیس پارک فناوری پردیس با بیان اینکه درج این اطلاعات به منظور عضویت شرکتهای دانشبنیان در این شبکه نخواهد بود، توضیح داد: برای آنکه شرکتها بتوانند از خدمات این شبکه بهرهمند شوند، باید به عضویت این شبکه درآیند.
وی به مزایای ارائهشده به شبکهها اشاره کرد و گفت: پارکهای علم و فناوری عضو این شبکه از معافیت مالیاتی و عوارض برخوردار میشوند، ضمن آنکه برای شرکتهای مستقر در پارکهای علم و فناوری عضو این شبکه ضریب فنی بالاتری در نظر گرفته میشود و برای انعقاد قرارداد این شرکتها تشریفات قانونی حذف میشود.
No tags for this post.