پارک علم و فناوری البرز میزبان چهارمین کنفرانس ملی انجمن علمی پارکهای فناوری و سازمانهای نوآوری ایران شد
پارک علم و فناوری البرز 17 ساله شد. این پارک که به منظور توسعه فناوری و تجاری سازی دانش در یکصد و دومین جلسه هیات امنای جهاد دانشگاهی تصویب شد و از ابتدای سال ۱۳۸۷ با مجوز وزارت عتف فعالیت رسمی خود را آغاز کرد.
به گزارش خبرگزاری سینا: این پارک به دلیل دارا بودن امکانات و زیرساختهای مناسب، ضمن ارائه خدمات متنوعی از قبیل استقرار، مشاوره، بازاریابی و تجاری سازی محصولات و خدمات، برگزاری رویدادهای کارآفرینی و دورههای آموزشی، ارائه تسهیلات در مرکز قطب علم و فناوری کشور قرار گرفته است.
آماده برای ماموریتهای بزرگ
پارک علم و فناوری البرز در تلاش و همت بی وقفه خود توانسته زیر ساخت های فناوری را در سطح استانی و ملی گسترش دهد و حتی با گرفتن مسئولیت های ملی مثل “دبیرخانه سیاستگذاری توسعه و ترویج مالکیت فکری” خود را برای ماموریت های بزرگتر آماده کند. این پارک که در کنار مجموعه تحقیقاتی شهدای جهاد دانشگاهی قرار دارد از یک سو از زیست بوم نوآوری و فناوری و کارآفرینی و در یک کلام فضای تجاری سازی جهاد دانشگاهی تغذیه می کند و از سوی دیگر با بخش های عظیم صنعتی کشور مستقر در استان البرز و تهران و حتی سایر استان ها تعامل می کند.
پارک البرز به رویت آمار
اشتغال 1700 نفر در شرکت های دانش بنیان و فناور، کسب رتبه اول فروش، کسب ماموریت آسیب شناسی صنایع مشکل داراستان البرز، توفیف در جشنواره ها، برگزاری تور های فناوری موفق، تلاش برای ساماندهی پسماندها و حرکت در مسیر تولید ثروت و … تنها بخشی از موفقیت های این پارک در مسیر اقتصاد دانش بنیان است. همچنین استقرار ۱۲۸ واحد فناور، فروش ۱.۶ همتی سال گذشته و جلب و جذب یکصد میلیارد تومان سرمایه گذاری در پارک تنها بخشی از تلاش و همت مدیران و همکاران این پارک مستقر در کمال شهر کرج است که بستر مناسبی را برای زیست بوم تجاری سازی استان فراهم نموده است.
کنفرانس پارکها
پارک علم و فناوری البرز در روزهای 16 و17 آبانماه جاری میزبان “چهارمین کنفرانس ملی انجمن علمی پارکهای فناوری و سازمانهای نوآوری ایران” خواهد بود. در این کنفرانس، مدیران دستگاههای اجرایی و سیاستگذاران، مدیران صنایع بزرگ و بخشهای راهبردی توسعه فناوری و نوآوری، توسعه دهندگان کسب و کار، سرمایهگذاران، روسای پارکها و مدیران مراکز رشد، هم بنیانگذاران شرکتهای دانش بنیان ، دانشجویان و اساتید دانشگاهی گرد هم میآیند تا آخرین تجارب، فرصتها و چالشهای زیستبوم و سازوکارهای موفق و ناموفق خود را به اشتراک بگذارند و در ایجاد شبکهی فعالی از همه ذینفعان و مدیران پارکهای علم و فناوری و سازمانهای نوآور همراه شوند.