نمایشگاهی از نقاشیهای هونیا عباسی با عنوان «باد میرفت به سر وقت چنار» در گالری اچ برپاست. در این نمایشگاه ۱۳ اثر در سبک سوررئالیسم و با موضوعات اجتماعی به نمایش درآمده است.
به گزارش خبرگزاری سینا: هونیا عباسی در پاسخ به اینکه چرا مسایل جامعه امروز را مورد توجه قرار داده میگوید: از نگاه من هنرمندان در هر دورهای باید از دغدغهها و شرایط اجتماعی همان دوره بگویند چرا که راویان صادقتری هستند. منِ نوعی بهتر است اوضاع و احوال خود را به تصویر بکشم تا اگر ۲۰۰ سال بعد، پژوهشگری یا فرد علاقهمندی خواست به بررسی این روزگار بپردازد با بررسی کارهای من و همنسلانم به کلیتی دست پیدا کند.
عباسی در کارهایش توجه ویژهای به زنها و دخترها داشته و این مساله تنها به جنسیت و نگاه زنانه او به جهان پیرامونش برنمیگردد. به باور هونیا عباسی در جوامع مردسالار، زنها ناچارند سدها و موانع بسیاری را پشت سر بگذارند و با مشکلات ریز و درشت زیادی دست و پنجه نرم کنند تا تازه به جایگاهی برسند که مردها، سالها قبل به آن رسیدهاند. این موضوع نه فقط در جامعه که در خانوادهها هم مشهود است. هنوز هم در خانوادههای سنتی، بین پسر و دختر تفاوت چشمگیری وجود دارد.
در کارهای عباسی دختر بچهها از یکسو و چشمها و نگاه آدمها از سوی دیگر، نقش محوری دارند. دختربچههایی که آگاه و جسور و باهوشاند و دلشان نمیخواهد جنس دوم باشند. در واقع دختر بچهها در کارهای هونیا عباسی، فارغ از جنسیتشان، نماد نسلی هستند که تفکرات کهنه و پوسیده را تغییر میدهند و طرحی نو درمیاندازند. چشمها هم روایت خود را دارند. چشمهایی که به گفته عباسی، نشاندهنده روح آدمی هستند و صادقانهتر از زبان سخن میگویند.
هونیا عباسی در پاسخ به اینکه چرا عنوان نمایشگاه از شعر سهراب سپهری گرفته شده میگوید: شعرهای سهراب و فروغ همیشه برایم تصویری بودهاند. ضمن اینکه ایهامی که در این شعر هست با کارهای من هماهنگی دارد. سپهری میگویدک «باد میرفت به سر وقت چنار» و ما نمیدانیم قرار است چه بر سر چنار بیاید؟ باد شاختههایش را نوازش میدهد یا در هم میشکند؟!
نمایشگاه نقاشیهای هونیا عباسی با عنوان «باد میرفت به سر وقت چنار» تا ۱۸ آبان ماه از ساعت ۱۶ تا ۲۰ در گالری اچ به نشانی خیابان شریعتی، روبهروی دولت، کوچه میرزا تاراج، شماره ۱۰ برپاست.