توسعه حسگرهای الکتروشیمیایی در اندازه گیری داروی ضد سرطان انجام شد
معصومه قلخانی مجری پروژه "توسعه حسگر حساس الکتروشیمیایی مبتنی بر نانوکامپوزیتهای کربنی: مطالعه رفتار الکتروشیمیایی و اندازهگیری انتخابی بنزایمیدازولها" که با حمایت صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران معاونت علمی به اتمام رسیده درباره این پروژه بیان کرد: توسعه حسگرهای الکتروشیمیایی برای تشخیص سریع و به موقع دارو موضوعی مورد نیاز و ضروری بوده و حسگرهای الکتروشیمیایی مزیتی که دارند ساده و ارزان بودن آنها برای این کاربرد است.
قلخانی ادامه داد: همچنین استفاده از اصلاح گرها در جایگزینی الکترودهای اصلاح نشده در بهبود این حسگرها بسیار مثمر ثمر است که در این پروژه که پروژه ای کاربردی محسوب می شود از اصلاح گرهای نانو کامپوزیتی کربنی استفاده شد که در ارتقاء عملکرد حسگرها تاثیر بسیاری داشت.
عضو هیات علمی دانشگاه تربیت دبیر رجایی همچنین بیان کرد: عملکرد داروی بنزایمیدازول که خاصیت ضد سرطانی آن ثابت شده در این پروژه با استفاده از این حسگر مورد مطالعه قرار گرفت. در واقع دوز دارو و مقدار کمی آن که در درمان و نتایج آن بسیار تاثیرگذار است با استفاده از این حسگر به سرعت مشخص می شود. البته نتایج این تحقیقات نشان داد که این حسگر را می تواند به صورت تجاری ساخته شود که در مراحل بعدی حتما به این کار پرداخته می شود.
گزارش: ندا جوادهراتی
No tags for this post.