مدیرعامل سامانه باجه طلا به تشریح کارکرد این سامانه که از شهریورماه امسال فعالیت آن آغاز شده است، پرداخت.
به گزارش سینا پرس فارس، مجتبی فرجینژاد امروز، ۱۴ مهرماه در جمع خبرنگاران تصریح کرد: سامانه باجه طلا در حوزه معاملات و سرمایهگذاری آنلاین طلای آبشده، تحت نظارت اتحادیه طلا و جواهر کشور و همچنین اتحادیه کشوری کسب و کارهای مجازی فعالیت میکند.
وی ادامه داد؛ در بحث معاملات طلای آبشده اکنون دغدغههای زیادی از جمله عدم دسترسی برای عموم، نگرانی خریدار بابت اصالت و عیار طلا و همچنین نقدشوندگی آسان وجود دارد.
مدیرعامل سامانه باجه طلا عنوان کرد: علیرغم اینکه طلای آب شده به دلیل معافیت مالیاتی از موارد مناسب و پر متقاضی برای سرمایهگذاری به شمار میرود اما به علت دسترسی آسان برای خرید، مسائل امنیتی و اصالت کالا کمتر مورد توجه قرار گرفته و علاقمندان به سرمایهگذاری در حوزه طلا بیشتر به خرید فیزیکی زیورآلات طلایی روی آوردهاند که شامل مالیات و انواع کارمزدها و اجرت ساخت میشود.
فرجینژاد تاکید کرد: بخش معاملات آنلاین، تمام طلاها دارای شماره رهگیری و عیارسنجی رسمی هستند و کاربر میتواند بدون دریافت فیزیکی طلا، آن را در کیف طلایی خود و در خزانهها نگهداری و هر زمان نیاز بود مراجعه و آن را دریافت کند و یا میزان طلای موجود در کیف طلایی خود را در هر زمان در سامانه به فروش برساند.
وی همچنین خاطرنشان کرد: کاربرامکان فروش و قابلیت نقدشوندگی آنلاین طلا بدون سقف و محدودیت در لحظه را نیز در سامانه باجه طلا دارد.
مدیرعامل سامانه باجه طلا با بیان اینکه خرید و فروش طلا در این سامانه انجام و به صورت اتوماتیک وجه به حساب کاربر واریز میشود، گفت: کاربر با ورود به سامانه و احراز هویت امکان خرید و فروش طلا دارد.
به گفته فرجینژاد، طلای آبشده مشمول مالیات و ارزش افزوده نیست و قیمت هم براساس تابلوی روز کشور است.
وی در خاتمه سخنانش اظهار کرد: باتوجه به رشد طلا و افت ریال طی سالهای گذشته، این نوع سرمایهگذاری بر پایه طلا، بسیار مطلوب است.