نماد سایت خبرگزاری سیناپرس

صیانت از زیست‌بوم غارعلیصدر در مقابل خزه

مدیرعامل شرکت سیاحتی علیصدر از استفاده‌ از اساتید دانشگاه بوعلی‌سینا برای مبارزه با خزه‌ها و هوشمندسازی روشنایی‌ و تغییر طیف‌ نوری، جهت کنترل گرما و نوردر داخل غار علیصدر خبر داد.

کریم ملکی با اشاره به جایگاه گردشگری شرکت سیاحتی علیصدر و آخرین وضعیت گردشگرپذیری این مجموعه، اظهار کرد: شرکت سیاحتی علیصدر سالانه بیش از 500 تا 600 هزار نفر را تنها در داخل غار میزبانی می‌کند که امسال نیز همچون سنوات قبل این میزبانی از گردشگران داخلی و خارجی در صحت و سلامت و با شایستگی کامل به همت کارکنان و مدیران این مجموعه، تداوم داشت.

مدیرعامل شرکت سیاحتی علیصدر با تأکید بر اینکه طی 6 ماهه نخست امسال بیش از 300 نفر از کارکنان به گردشگران هم در مجتمع علیصدر و هم در مجتمع عباس‌آباد خدمات ارائه کرده‌اند، اذعان کرد: در این شرکت خوشبختانه بیش از یک‌هزار نفر اشتغال مستقیم و نزدیک دو هزار و 500 نفر هم اشتغال غیر مستقیم دارند.

ملکی با تأکید بر اینکه شرکت سیاحتی علیصدر جزء کارآفرین‌های مطرح استان بوده و بزرگ‌ترین هلدینگ گردشگری غرب کشوراست، ابراز کرد: طی این مدت در مجتمع عباس‌آباد نیز بیش از 500 هزار نفر از مردم و گردشگران عزیز داخلی میزبانی شده‌اند.

مدیرعامل شرکت سیاحتی علیصدر با تأکید بر اینکه در دو مجتمع به‌لحاظ عمرانی و نورپردازی و نیز محیط‌زیستی اقداماتی انجام شده و این مهم خود در جلب رضایت بیشتر گردشگران نقش بسزایی داشته است، خاطرنشان کرد: دراین‌بین به‌طور خاص در رابطه با مجتمع غار، با وجود اینکه شرکت علیصدر بهره بردار غار بوده و با میراث‌فرهنگی که یک ارگان دولتی است، قرارداد یک‌ساله دارد؛ با این وجود دست از رسالت خود برنداشته و برای حفظ و نگهداری غار، مسئولانه و تخصصی ورود و این مهم هرساله به شکل مستمر و در بستر مباحث علمی، انجام می‌شود.

وی به استفاده‌ از اساتید دانشگاه بوعلی‌سینا برای مبارزه با خزه‌ها و هوشمندسازی روشنایی‌ و تغییر طیف‌ نوری، برای کنترل گرما و نور در داخل غار علیصدر اشاره کرد و گفت: همه ساله برای بهبود وضعیت از قبل به بعد و نیز استفاده از آخرین متد و علم به روز برای نگهداری از غار اهتمام جدی داریم.

 

گزارش: سمیرا معارفی

خروج از نسخه موبایل