بسته ستاد توسعه فناوری‌های اتصال‌پذیری برای حمایت از انجمن‌های علمی دانشجویی

دبیر ستاد توسعه فناوری‌های اتصال‌پذیری و ارتباطات معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری، با اشاره به نقش کلیدی ستاد در حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان، بخش صنعت و دانشگاه‌ها، بر تعهد جدی این مجموعه برای تقویت ارتباط مؤثر بین دانشگاه و صنعت تأکید کرد.

به گزارش سینا از مرکز ارتباطات و اطلاع‌رسانی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری، نشست تخصصی شبکه انجمن‌های علمی دانشجویی با حضور دبیر ستاد توسعه فناوری‌های اتصال‌پذیری و ارتباطات در سالن شیخ بهایی معاونت علمی برگزار شد.

در این نشست که با حضور نمایندگان دانشگاه‌های سمنان، اراک، صنعتی شریف و امیرکبیر، اصفهان، تبریز و… برگزار شد دبیران ستادها با تاکید بر اهمیت نقش انجمن‌های علمی در توسعه فناوری و تربیت نیروی انسانی متخصص ضمن ارائه گزارش از فعالیت‌های خود، خواستار حمایت‌های بیشتر مالی و معنوی از سوی ستاد شدند.

 در ادامه بر اهمیت حمایت‌های همه جانبه نهادهای دولتی همچون وزارت علوم، بنیاد ملی نخبگان و معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری تأکید شد.

از جمله حمایت‌هایی که انجمن‌ها خواستار شدند سازماندهی برنامه‌های دانشجویی در دانشگاه‌ها، برگزاری دوره‌های مختلف و تسهیل شبکه‌سازی بین اعضای انجمن‌ها بود.

دبیران انجمن‌ها ضمن قدردانی از برگزاری چنین جلساتی، بر لزوم افزایش آگاهی دانشجویان و دانش‌آموزان درباره رشته‌های پرطرفداری همچون برق و مخابرات تأکید کردند. همچنین به اهمیت آموزش و آماده‌سازی دانشجویان برای کار گروهی و شناسایی افراد توانمند جهت حضور در پروژه‌های مختلف اشاره داشتند.

اعطای یک میلیارد تومان گرنت حمایتی به طرح‌های برتر

 کرباسی، دبیر ستاد توسعه فناوری‌های اتصال‌پذیری و ارتباطات در این جلسه با قدردانی از فعالیت‌های انجمن‌های علمی، به تشریح برنامه‌های آتی ستاد پرداخت.

وی از جمله این برنامه‌ها به برگزاری رویدادهای مختلف مانند تک تورها، مسابقات دانشجویی، جشن نوورودی‌ها و همایش‌های انتخاب رشته اشاره کرد و بر اهمیت ارتباط دانشجویان با صنعت و ایجاد فرصت‌های کارآموزی و اشتغال تأکید کرد.

کرباسی از حمایت ستاد از هسته‌های پژوهشی مستقر در پارک‌های علم و فناوری خبر داد و به فراخوان‌های اخیر ستاد برای حمایت از طرح‌های فناورانه اشاره کرد.

وی افزود: در فراخوان سال گذشته، بیش از 183 طرح فناورانه مورد ارزیابی قرار گرفت و به طرح‌های برتر، یک میلیارد تومان گرنت حمایتی تعلق گرفت.

کرباسی از دیگر برنامه‌های مهم ستاد، به رویدادهای “کاشتن برای آینده” اشاره کرد که با هدف ترویج فناوری‌های نوین و ایجاد انگیزه در بین دانشجویان برگزار می‌شود.

دبیر ستاد اتصال‌پذیری و ارتباطات در پایان ضمن تأکید بر ادامه برگزاری جلسات انجمن‌های علمی دانشجویی تصریح کرد: ما به عنوان مجموعه‌ای از معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری حامی شرکت‌های دانش‌بنیان، بخش صنعت و دانشگاه‌ها و دانشجویان  و به طور جد به دنبال ارتباط هرچه بیشتر دانشگاه و صنعت هستیم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا