اعطای تندیس جدید جشنواره خوارزمی به نام «کهربای خوارزمی»
به گزارش ایسنا، دکتر فرجالله مهنازاده، دبیر سیامین جشنواره بینالمللی خوارزمی، این جشنواره را رهیافت سنجیدهای برای شناسایی و معرفی دانشمندان، پژوهشگران و نوآوران برتر در سطح ملی و بینالمللی دانست و گفت: این جشنواره در سه دهه حیات خود حدود 1000 طرح پژوهش، اختراع و نوآوری برجسته را به جامعه علمی کشور معرفی کرده و بیش از 200 پژوهشگر و دانشمند خارجی و ایرانی مقیم خارج را در خود پذیرا بوده است.
وی با اشاره به ویژگیهای سیامین جشنواره خوارزمی افزود: تدوین و بهروزرسانی آییننامه برگزاری این جشنواره از جمله ویژگیهای این دوره است که به امضای وزیر علوم، تحقیقات و فناوری رسیده است.
دبیر سیامین جشنواره بینالمللی خوارزمی از تدوین و بهروزرسانی آییننامه اجرایی این جشنواره خبر داد و یادآور شد: علاوه بر آن تندیس جدید این جشنواره با عنوان کهربای خوارزمی رونمایی شد. این تندیس به جایگاه دانشمندان برتر برجسته جهان ارتقاء خواهد یافت تا از این پس در نام و شکل منحصر به فرد نشان افتخار برگزیدگی در این جشنواره باشد.
مهنازاده همچنین با تاکید بر ضرورت مشارکت دانشمندان دورههای قبل این جشنواره، گفت: بر این اساس از مشارکت موثر دانشمندان خارجی برگزیده دورههای قبل در بررسی و داوری طرحهای خارجی بهرهمند خواهیم شد.
وی همچنین تاکید کرد: با توجه به ضرورت ارتقای سطح رقابت و تشویق پژوهشگران و فناوران برجسته برای شرکت در این جشنواره امسال علاوه بر رویه خودنامزدی، دبیرخانه به شکلی فعال و با همکاری گروههای تخصصی و دانشگاهها، شیوه معرفی نامزدهای احتمالی را برای زمینههای تخصصی مختلف به کار گرفته است. به این ترتیب بر حسب بررسی سوابق و پیشزمینههای علمی و پژوهشی از طریق پست الکترونیکی دعوتنامه ارسال شده است.
وی با اشاره به نحوه برگزاری این دوره از جشنواره، خاطرنشان کرد: در این دوره 388 طرح داخلی و 279 طرح خارجی از 46 کشور جهان برای حضور در این رقابت ثبتنام کردهاند.
دبیر سیامین جشنواره بینالمللی خوارزمی با تاکید بر اینکه طرحهای ارسالی در 18 گروه تخصصی مورد بررسی قرار گرفت، گفت: 37 طرح از سوی گروههای تخصصی به هیات داوران ارسال شد که از این تعداد 13 طرح داخلی و 6 طرح خارجی به عنوان برگزیده این دوره از جشنواره انتخاب شدند. سیامین جشنواره بینالمللی خوارزمی صبح دوشنبه، 25 بهمن ماه با حضور وزیر علوم و به همت سازمان پژوهشهای علمی و صنعتی ایران آغاز به کار کرده است.
No tags for this post.