موعد ارسال پروپوزال برای این فراخوان تا ۳۱ مرداد ماه ۱۴۰۳ به منظور شرکت متقاضیان و علاقهمندان طرحهای پژوهشی تمدید شد.
حوزههای اولویتدار
بر اساس برنامهریزی صورتگرفته محورها و اولویتهای پژوهشی این فراخوان شامل موارد زیر است:
آزمونهای تشخیص بر بالین (POCT)؛ برای اطلاعات از جزئیات بیشتر اینجا کلیک نمائید.
مدارهای مجتمع با کاربرد خاص (ASIC)؛ برای اطلاعات از جزئیات بیشتر اینجا کلیک نمائید.
منسوجات هوشمند (Smart textiles)؛ برای اطلاعات از جزئیات بیشتر اینجا کلیک نمائید.
محصولات مبتنی بر نانومواد نوظهور و آیندهساز (MOFs or Biodegradable polymers or ۲D materials based products)؛ برای اطلاعات از جزئیات بیشتر اینجا کلیک نمائید.
محصولات تقویت شده با هوش مصنوعی (AI enabled products)؛ برای اطلاعات از جزئیات بیشتر اینجا کلیک نمائید.
واجدین شرایط
طرحهای مورد حمایت این فراخوان در قالبهای طرح پژوهشی، طرحهای پسادکتری و رساله دکتری است که مدت زمان رساله دکتری دو ساله، طرحهای پسادکتری یک ساله و در نهایت طرحهای پژوهشی حداکثر در طول مدت سه سال مورد حمایت قرار خواهد گرفت.
مجری طرح پژوهشی در این فراخوان باید عضو هیئت علمی دانشگاه یا مراکز پژوهشی- تحقیقاتی کشور باشد. مسئول طرح در دوره پسادکتری باید حتما عضو هیئتعلمی دانشگاه یا مراکز پژوهشی-تحقیقاتی کشور بوده و دارای مرتبه علمی حداقل دانشیار در رشته مرتبط با پروپوزال ارائه شده باشد. در مورد رسالهها، دانشجوی دکتری آزمون جامع خود را با موفقیت گذرانده باشد. از تاریخ دفاع از موضوع رساله دکتری تا ثبت پیشنهاده تحقیقاتی در سایت بیشتر از یک سال و از زمان شروع دوره دکتری دانشجو بیشتر از سه سال تحصیلی نگذشته باشد. لازم به ذکر است که پژوهشگر باید نسخه نهایی پیشنهاده را که در دانشگاه تصویب شده برای فراخوان ارسال نماید.
(برای بررسی دقیقتر به دستورالعملهای بنیاد ملی علم ایران مراجعه فرمایید.
خروجیهای مورد انتظار:
از این فراخوان خروجیهای همچون توسعه فناوری، توسعه نمونه اولیه محصول، تولید دانش فنی، ثبت اختراع و انتشار مقاله در مجلات معتبر بینالمللی مدنظر خواهد بود.
فایلهای پیوست
فرم پیشنهاده طرحهای پژوهشی
فرم پیشنهاده طرحهای پسادکتری
فرم پیشنهاده رساله دکتری
تاریخ فراخوان
این فراخوان از تاریخ ۱۱ تیر ماه تا ۳۱ مرداد ماه ۱۴۰۳ به منظور شرکت متقاضیان و علاقهمندان طرحهای پژوهشی برگزار میشود. درخواست رساله دکتری نیز تا پایان سال ۱۴۰۳ امکانپذیر است.
مبلغ حمایت
سقف حمایتی مشترک از طرحهای پژوهشی: سقف حمایت از طرحهای پژوهشی حداکثر ۵۰۰ میلیون تومان است.
سقف حمایتی مشترک از طرحهای پسا دکتری: کمک به پژوهشگر پسادکتری: ۸۰درصد حقوق استادیار پایه یک (در سال جاری ۲۰۰ میلیون تومان)، ُ کمک به مسئول طرح: ۲۵ میلیون تومان، کمک هزینه اجرای طرح: تا سقف ۹۰ میلیون تومان
سقف حمایتی مشترک از رسالههای دکتری: کمک به دانشجو: ۱۳۵ میلیون تومان، کمک هزینه اجرای طرح: تا سقف ۶۰ میلیون تومان
نکات تکمیلی مهم
طرحهای پژوهشی دارای پشتیبان صنعتی و شرکتهای دانشبنیان از اولویت برخوردار خواهند بود.
طرحهای مصوب مستلزم ارایه گزارشهای پیشرفت بر اساس زمانبندی در طول اجرای طرح و تایید توسط ناظر میباشند.
طرحهای منتخب این فراخوان که با موفقیت به اجرا برسند در ادامه در اولویت حمایتهای آتی ستادهای توسعه فناوری معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان جهت توسعه محصول و کسب و کار خواهند بود.
شیوه ثبت نام و ارسال درخواست
پژوهشگران گرامی جهت ثبت نام میتوانند به نشانی rtms.insf.org مراجعه و از طریق بخش متقاضیان/ پژوهشگران اقدام نمایند. در صورتی که در این سامانه پروفایل مشخصات فردی ندارید ابتدا ثبت نام نموده و سپس بهوسیله نام کاربری (Email) رمز عبور اعطاء شده وارد سامانه شوید.
پس از ورود در بخش ارسال طرح جدید میتوانید از کارتابل ویژه طرحهای مشترک بنیاد و ستاد نانو اقدام به ارسال پیشنهاده نمایید.