وی افزود: پردیس پارک علم و فناوری به شکل گیری کسب و کارهای دانش بنیان در درون و مجاورت دانشگاهها کمک میکند و دسترسی موسسات و سازمانهای متقاضی به نوآوران و فناوران را فراهم خواهد کرد.
پردیس پارک علم و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد نجف آباد در مساحتی بیش از ۲۱ هزار مترمربع تاسیس شده است و دارای ۱۲ مرکز تحقیقاتی، ۱۹۳ کارگاره و آزمایشگاه در زمینههای شیمی، فیزک، برق، کامپیوتر، مواد، مکانیک، معماری و … است. این پردیس با بیش از ۲۴ هزار دانشجو و ۳۵۰ عضو هیات علمی در مجاورت ۷ شهرک صنعتی بزرگ قرار گرفته است.
از جمله اهداف این واحد دانشگاهی در برنامه بلند مدت خود واگذاری زمین با مالکیت بلند مدت به واحدهای فناور مستقر در پارک است.
پردیس پارک علم و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد قزوین با در اختیار داشتن بیش از ۱۳ هزار مترمربع جهت فعالیت شرکتهای دانش بنیان با هدف افزایش ثروت از طریق ارتقاء فرهنگ نوآوری و کارآفرینی مبتنی بر علم و فناوری تاسیس شده است.
این پردیس دانشگاهی در زمینههای سخت افزارهای برق و مکانیک، فناوری اطلاعات و نرم افزارهای رایانهای، کشاورزی، فناوریهای زیستی و صنایع غذایی، ماشین آلات و تجهیزات پیشرفته، تجهیزات پزشکی و خدمات مشاوره و منتورینگ فعالیت دارد.
بهره برداری از پردیسهای پارک علم و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی در واحدهای خوزستان، شیراز، خوراسگان، سیرجان، مشهد، تبریز، اراک، کرج، اردبیل و زنجان نیز در دستور کار پارک علم و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی است.
صدور مجوز تأسیس ۲ پردیس پارک علم و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی
به گزارش سینا به نقل از دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر بهروز بادکو رئیس پارک علم و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی در خصوص تاسیس پردیس پارک گفت: پردیسهای پارک علم و فناوری به منظور فراهم کردن زمینه توسعه فعالیت موسسات آموزشی، پژوهشی و فناوری به عنوان ساختارهای تکمیل کننده و گسترش فعالیتهای کارآفرینانه تأسیس شده است.