به گزارش سینا از مرکز ارتباطات و اطلاع رسانی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری، مهمترین هدف جشنواره ملی انجمنهای علمی- دانشجویی، افزایش مشارکت و ایجاد رقابت بین انجمن-های علمی دانشجویی مرتبط با زیستفناوری، شناسایی دانشجویان فعال در حوزههای مختلف زیستفناوری و ایجاد و توسعه پایگاههای فعال ترویج زیستفناوری در سطح کشور است.
جشنواره در تلاش است تا همافزایی بین نهادها و انجمنهای مرتبط با حوزه زیستفناوری ایجاد کند و فرهنگ ارتباط بین-رشتهای در حوزه زیستفناوری را ترویج دهد.
از مهمترین تغییرات آییننامه جدید، میتوان به توجه ویژه به نقش و حمایت نهادهای ترویجی با اجرای طرحهای حمایتی ویژه و همچنین برگزاری طرح توانافزایی اشاره کرد.
ضمنا، طبق این آییننامه به نهادهای ترویجی و انجمنهای برگزیده، گرنت لبزنت تخصیص خواهد یافت.
در بخش فعالیت انجمنهای علمی و دانشجویی آییننامه 1403، ترویج قانون جهش تولید، مشارکت در کمپین ترویجی ستاد زیستفناوری، مشارکت در حل کلان مسائل زیستفناوری، شناسایی و معرفی فعالان ترویجی حوزه تخصصی زیستفناوری در دانشگاه، کارورزی دانشگاهی و همکاری در طراحی تبلیغات فیزیکی بیوتکنولوژی در سطح شهر، از امتیازات ویژهای برخوردار خواهد بود.
در راستای جهتدهی فعالیتهای ترویجی به سمت سیاستگذاریهای کلان، موضوعات اولویتداری مانند زیستمهندسی و سلامت، زیست مهندسی و غذا، زیست مهندسی و زیست فناوری صنعتی، زیرساختهای ضروری زیست مهندسی و … در آییننامه ذکر شده است که امتیاز هر فعالیت اجرایی در جشنواره را تا دو برابر افزایش خواهد داد.
از سمت دیگر، کارگروههایی در آییننامه تعریف شدند تا نهادهای ترویجی که مایل هستند به صورت جدی و منسجمتر اهداف خود را پیش ببرند در قالب کارگروههای صنعت، سیاستگذاری، رسانه، علمی-آموزشی و نشریه فعالیتی داشته باشند؛ نهاد ها از طریق فعالیت در این کارگروهها میتوانند امتیاز ویژهای برای جشنواره انجمنها دریافت کنند.