تقویت مهارت ایدهپردازی و کارآفرینی با دفاع سه دقیقه ای
حامد علی اکبرزاده ،معاون سازمان انتشارات جهاد دانشگاهی در خصوص این مسابقات به خبرنگار سیناپرس گفت: مسابقه دفاع سه دقیقه ای پایان نامه های دانشجویی از سال 2008 در دنیا رواج پیدا کرد .در ابتدا دانشگاه های استرالیا ، مالزی و آمریکا این مسابقات را برگزار کردند و بعد از آن مسابقات دفاع سه دقیقه ای پایان نامه های دانشجویی در کشورهای مختلف برگزار شدند.
معاون سازمان انتشارات جهاد دانشگاهی اظهار کرد: هدف از این مسابقات ایجاد مهارت در دانشجویان است. دانشجویان شرکت کننده می بایست بتوانند پایاننامه خود را متناسب با فهم عموم مردم ارائه کنند.این مسابقات میتواند به مهارت های ایده پردازی و کارآفرینی در بین دانشجویان کمک کند.
وی افزود: مسابقات بدین صورت اجرا میشود که دانشجو کلیات پایان نامه خود از موضوع پژوهش، روش پژوهش،ابزار های پژوهشی تا نتایج و نوآوری پژوهشی را طی سه دقیقه ارائه میکند و داوران با شاخص های مد نظر آنها را ارزیابی میکنند.
اکبرزاده در ادامه خاطرنشان کرد: شاخص های ارزیابی در این مسابقه توسط داوران موارد متعددی اعم از توانایی دانشجو در ارائه جذاب، سرعت انتقال داده ها به مخاطب و استفاده مناسب از زبان بدن و برقراری ارتباط چشمی هستند. همچنین میزان شورو شوق دانشجو در ارائه مطلب به مخاطب هم مدنظر داوران قرار میگیرد. از سوی دیگر اینکه دانشجو تا چه حد توانسته اصطلاحات علمی را به درک عموم جامعه نزدیک کند؛ مورد ارزیابی قرار میگیرد.
معاون سازمان انتشارات جهاد دانشگاهی عنوان کرد: طبق شاخص های ذکر شده، داوران رای نهایی را میدهند .بر این اساس 3 نفر انتخاب و به مرحله پایانی در جشنواره پایاننامه سال دانشجویی میرسند و در آن مرحله با هم رقابت میکنند تا در نهایت یک نفر به عنوان برگزیده انتخاب شود.
وی تاکید کرد: هدف اصلی از برگزاری این مسابقات تقویت مهارت ارائه مطلب دتوسط دانشجو است تا به این ترتیب بتواند حاصل تلاشش را به مشتری علمی و اقتصادی معرفی کند و ثمره کار خود را بیابد.
گفتگو: فرگل غفاری
No tags for this post.