به گزارش ایسنا، در این بازدید که بعدازظهر دیروز با حضور دکتر شریعتمداری معاون اجرایی رییس جمهور، دکتر نهاوندیان، رییس دفتر رییس جمهور، مهندس حجتی وزیر جهاد کشاورزی، دکتر زند معاون وزیر و رییس سازمان آموزش تحقیقات و ترویج کشاورزی و جمعی دیگر از مسوولان برگزار شد حجت الاسلام و المسلمین دکتر روحانی با حضور در بخشهای مختلف پژوهشکده ضمن گفت وگو با مدیران و محققان با دستاوردها و فناوریهای تجاری شده و طرحهای تحقیقاتی در حال اجرای پژوهشکده آشنا شد.
برنامه جامع هالوفیت مبنا (گیاه سالیکورنیا)، برنامه تحقیقاتی ایجاد ارقام متحمل به خشکی برنج با مهندسی ساختار ریشه، تولید برنج و پنبه تراریخته مقاوم به آفات، طرح تعیین خلوص نژادی در اسبهای بومی ایران، طرح مهندسی ژنتیک ماهی، تولید بذر هیبرید خیار، تولید نهالهای ارقام تجاری خرما، طراحی فتوبیوراکتور تولید ریزجلبک ها و فرآورده های زیستی باارزش، طرح خودکفایی تولید غده بذری عاری از ویروس ارقام مختلف سیب زمینی از جمله طرح ها و پروژههایی بود که در این بازدید معرفی شدند.
دکتر روحانی در این بازدید ضمن تقدیر از تلاشهای محققان پژوهشکده بیوتکنولوژی کشاورزی از دستاوردها و فناوریهای تجاری شده و روند اجرای طرحهای تحقیقاتی ابراز خرسندی کرد.
No tags for this post.