اعطای گواهینامه صلاحیت فعالیت به 22 شتابدهنده سطح یک

در دور جدید فعالیت شتاب‌دهنده‌ها، رویکرد حمایت هدفمند و متمرکز از شتابدهنده‌های دارای صلاحیت مدنظر قرار گرفته که در همین راستا به ۲۲ شتابدهنده سطح یک با حضور معاون دفتر توسعه زیرساخت زیست‌بوم نوآوری معاونت علمی و رئیس مرکز شتابدهی پارک پردیس، گواهی صلاحیت اعطا شد.

به گزارش سینا از مرکز ارتباطات و اطلاع‌رسانی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری، حسین صفری، معاون دفتر توسعه زیرساخت معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری، گواهینامه صلاحیت شتابدهنده‌های دانش‌بنیان را سبب ایجاد‌ هویتی مشخص به شتابدهنده‌ها خواند و افزود: از این پس حمایت‌های معاونت علمی از شتابدهنده‌هایی انجام خواهد شد که شاخص صلاحیت یک شتابدهنده را دارا هستند.

وی ادامه داد: شتاب‌دهنده‌های برتر کشور طبق استانداردها و شاخص تعیین شده از سوی معاونت علمی، توسط مرکز شتابدهیدر دور جدید فعالیت شتاب‌دهنده‌ها، رویکرد حمایت هدفمند و متمرکز از شتابدهنده‌های دارای صلاحیت مدنظر قرار گرفته که در همین راستا به ۲۲ شتابدهنده سطح یک با حضور معاون دفتر توسعه زیرساخت زیست‌بوم نوآوری معاونت علمی و رئیس مرکز شتابدهی پارک پردیس، گواهی صلاحیت اعطا شد. پارک پردیس مورد ارزیابی قرار گرفته‌اند.

معصومه خان احمدی نیز در نشست تخصصی مرکز شتابدهی یکی از الزامات توسعه کسب و کار های دانش‌‌بنیان را تداوم فعالیت های تحقیق و توسعه با هدف گسترش فناوری برشمرد و عنوان کرد: بدون انجام این فعالیت ها، کسب و کارهای دانش بنیان به تدریج نوآوری خود را از دست خواهند داد.

وی با اشاره به اینکه این نوع فعالیت‌ها با ریسک و هزینه زیادی همراه است، خاطر نشان کرد: دستاوردها و ظرفیت های علمی و پژوهشی کشور شامل نیروی انسانی تحصیل کرده به ویژه در مقاطع تحصیلات تکمیلی، هسته های شاخص و از سوی دیگر حجم پژوهش ها و پایان نامه ها یکی از نقاط قوت در نظام های رتبه‌بندی بین‌المللی است.

در بخش دیگری از نشست، پنلی با عنوان بررسی روند توسعه شتابدهنده ها در زیست بوم نوآوری ایران برگزار شد.

در ابتدای این پنل، هاشمی، معاون دفتر توسعه زیرساخت با توجه به شکل گیری و توسعه فعالیت شتابدهنده ها در یک دهه گذشته در زیست بوم نوآوری کشور، هدف برگزاری پنل را معرفی و اجرای طرح آسیب شناسی فعالیت شتابدهنده ها عنوان کرد.

وی تاکید کرد: فعالیت شتابدهنده در دو سال گذشته در قالب پرسشنامه ای که در این پنل توزیع شده مورد بررسی قرار گرفته که نتایج آن جهت طراحی سیاست ها و برنامه های حمایتی آینده مورد استفاده دفتر توسعه زیرساخت‌های زیست بوم نوآوری قرار خواهد گرفت.

سپس صفدری، مجری طرح و عضو هیئت علمی دانشگاه تهران نسبت به توضیح مدل به کارگرفته در این طرح و پرسشنامه مربوطه پرداخت و عنوان کرد: در این مدل فعالیت شتابدهنده‌ها در ابعاد درونداد، فعالیت، برونداد، پیامد و آثار، عوامل محیطی سخت و عوامل محیطی نرم ارزیابی خواهد شد.

همچنین مصاحبه و نشست هایی جهت دریافت نظرات و پیشنهادهای شتابدهنده ها برگزار شد. در پایان نیز شتابدهنده‌های حاضر در نشست، ضمن تکمیل پرسشنامه نسبت به ارایه نظرات، پیشنهادها و چالش های فعالیت مجموعه خود پرداختند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا