فراخوان مقاله بیستمین همایش بین المللی دکترین مهدویت

همایش بین المللی دکترین مهدویت در ادامه سلسله همایش‌های سالانه همایش بیستم با عنوان “انتظار، سرعت تحولات جهانی و آینده جهان” برگزار می شود.

به گزارش سینا پرس، دبیرخانه همایش بین المللی دکترین مهدویت در ادامه سلسله همایش های سالانه، همایش بیستم را با عنوان “انتظار، سرعت تحولات جهانی و آینده جهان” در بهمن ماه ۱۴۰۳( ایام نیمه شعبان) برگزار می‌کند.
فرهیختگان و اندیشمندان میتوانند مقالات پژوهشی خود را با محورهای: پیشرانها، ظرفیت ها، موانع و آسیب‌ها و راهبردها و راهکارها به دبیر خانه همایش ارسال نمایند.

توضیحات

۱- چاپ مقالات برتر در فصل نامه‌های علمی پژوهشی مشرق، موعود عصر آدینه و علمی ترویجی پژوهش های مهدوی
۲-مقالات ارائه شده که مضمون آنها به عناوین پیشنهادی فراخوان نزدیک باشد با تائید کمیته علمی پذیرفته خواهند شد.
۳- مقالات ارائه شده نباید پیش‌تر در دیگر همایش های علمی یا مجلات و فصل نامه های پژوهشی در داخل و خارج از کشور ارائه یا چاپ شده یا کپی برداری از مقالات دیگران باشد.
۴-مقالات برگزیده با حضور نویسندگان آنها در همایش ارائه خواهند شد.
۵-کمیته علمی همایش، مقالات برگزیده را به صلاحدید خود در مجلات موسسه چاپ و منتشر خواهد کرد و از ارائه کنندگان قدردانی شایسته به عمل خواهد آورد.
6- اصل مقاله حداکثر تا هفت هزار و پانصد کلمه با فرمت Word از طریق ایمیل یا آیدی ایتا به دبیرخانه همایش ارسال گردد (حتماً شماره تماس و ایمیل درصفحه اول مقاله درج گردد)
۷- مقالات ارسالی بایستی دارای چکیده مقدمه ساختار مناسب و فهرست منابع به همراه سوابق علمی و پژوهشی نویسنده باشد.
۸-مقالات باید حداکثر تا تاریخ ۳۰ آذرماه ۱۴۰۳ (۱۸ جمادی الثانی ۱۴۴۶، ۲۰ دسامبر (۲۰۲۴) به دبیرخانه همایش ارسال شود. همایش در بهمن ماه ۱۴۰۳ ( ایام نیمه شعبان ) برگزار خواهد شد.

نشانی دبیرخانه دائمی همایش:
قم خیابان شهدا (صفائیه)، کوچه ۲۵ پلاک ۲۷
کدپستی : ۴۵۶۵۱ – ۳۷۱۳۷
تلفن ۳۷۸۴۰۰۸۵ ۳۷۸۴۰۰۸۰۰ – ۰۲۵
نمابر: ۳۷۸۴۰۰۸۳-۰۲۵
نشانی الکترونیکی:
mahdimaqaleh@gmail.com

آیدی ایتا:

https://eitaa.com/Doctrine_mahdaviat

https://eitaa.com/mahdimaqaleh

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا