به گزارش سینا از مرکز ارتباطات و اطلاعرسانی معاونت علمیف فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری، دکتر رضا اسدی فرد، مدیر این شبکه با اشاره به حمایت از آزمایشگاهها و ترویج فرهنگ به اشتراکگذاری توانمندیها به منظور بهرهمندی جامعه علمی- پژوهشی از ظرفیتهای آزمایشگاهی موجود در سراسر کشور گفت: شبکه آزمایشگاهی فناوریهای راهبردی، بستری برای به اشتراکگذاری تجهیزات و خدمات آزمایشگاهی موجود در پژوهشگاهها، آزمایشگاهها و شرکتهای دولتی و بخش خصوصی فراهم کرده است تا با رفع نیاز فعالان زیستبوم پژوهش، فناوری و نوآوری، گسترش مرزهای دانش، توسعه فناوریهای راهبردی، محصولات و خدمات دانشبنیان و رفع نیازهای صنایع تسهیل شود و در همین راستا و با هدف ترغیب، حمایت و هدایت جامعه دانشگاهی، پژوهشگران، نخبگان و فناوران به استفاده از این تجهیزات، باشگاه مشتریان شبکه آزمایشگاهی را راهاندازی کرده است.
وی افزود: مهمترین رویکرد شبکه آزمایشگاهی فناوریهای راهبردی معاونت علمی در ایجاد باشگاه مشتریان، سهولت در دسترسی پژوهشگران، اعضای هیئت علمی، دانشجویان، اعضای بنیاد ملی نخبگان و سایر محققان و صنایع کشور به خدمات آزمایشگاهی مورد نیاز، بدون محدودیت زمانی و مکانی است.
مدیر شبکه آزمایشگاهی فناوریهای راهبردی از تخصیص 480 میلیارد ریال یارانه در قالب اعتبار استفاده از خدمات آزمایشگاهی در سه ماهه اول سال جاری خبر داد و افزود: شبکه آزمایشگاهی فناوریهای راهبردی به صورت فصلی اعتبارات استفاده از خدمات آزمایشگاهی را به افراد واجد شرایط عضو باشگاه مشتریان شبکه آزمایشگاهی تخصیص می دهد.
وی با اشاره به اینکه تا کنون بیش از 13 درصد از اعتبارات 480 میلیارد ریالی تعلق گرفته، مورد استفاده قرار گرفته است گفت: از ابتدای سال جاری تاکنون، دانشجویان به میزان 36 میلیارد ریال و اعضای هیئت علمی دانشگاهها 29 میلیارد ریال از یارانه اعطایی شبکه آزمایشگاهی استفاده کرده اند.
به گفته اسدی فرد، در سال جاری به واسطه یارانه خدمات آزمایشگاهی فصل بهار 1403 شبکه آزمایشگاهی، به بیش از پنج هزار عضو هیئت علمی و نزدیک به هفت هزار دانشجوی تحصیلات تکمیلی، یارانه چهار میلیون تومانی استفاده از خدمات آزمایشگاهی تعلق گرفته است.
اسدی فرد، با اشاره به گذشت یک دهه از فعالیت باشگاه مشتریان شبکه آزمایشگاهی فناوریهای راهبردی گفت: شبکه آزمایشگاهی در حال حاضر بیش از 169هزار عضو حقیقی و حقوقی دارد که از ابتدای سال جاری تاکنون، بیش از سه هزار عضو جدید به جمع این باشگاه اضافه شده اند.
مدیر شبکه آزمایشگاهی فناوریهای راهبردی معاونت علمی، با اشاره به گروههای مخاطب باشگاه مشتریان این شبکه آزمایشگاهی عنوان کرد: افراد در دستهبندیهای مختلف از جمله دانشجویان تحصیلات تکمیلی، اعضای هیئت علمی دانشگاهها، پژوهشگران و محققان، مخترعان، صاحبان طرحهای مرتبط با توسعه فناوریهای راهبردی، فعالان شرکتهای دانش بنیان و سایر گروههای مخاطب خدمات آزمایشگاهی واجد شرایط، میتوانند به عضویت این باشگاه درآمده و از تسهیلات آن، از جمله یارانهها، اعتبارات فصلی، تخفیفها و غیره بهرهمند شوند.
وی افزود: اعضای باشگاه مشتریان می توانند برای مدیریت اعتبارات خود، مشاهده فهرست خدمات آزمایشگاهی دریافتشده از آزمایشگاهها و ثبت درخواست انجام آزمون توسط آزمایشگاهها از امکاناتی که در باشگاه مشتریان وجود دارد، استفاده کنند.
اسدی فرد همچنین بیان کرد: علاقمندان برای عضویت در باشگاه مشتریان شبکه آزمایشگاهی فناوریهای راهبردی معاونت علمی، آگاهی از یارانه ها، خدمات و نحوه عضویت در این باشگاه میتوانند به پایگاه اینترنتی شبکه آزمایشگاهی به نشانی www.Labsnet.ir مراجعه کنند.