موزه‌ای روی ماه

در سال‌های اخیر بسیاری از داشته‌های فرهنگی و هنری انسان بر اثر جنگ، ویرانی و خرابی و آتش‌سوزی نابود شده‌اند. داعش به تنهایی نقش مهمی در این ویرانی داشته است و بخش‌هایی زیادی از آثار باستانی تمدن‌های قدیمی منطقه را در تصرفات خودش نابود کرد و از بین برد. شهرباستانی پالمیرا و چند موزه از جمله این ویرانی‌ها بودند. اما حتی اگر داعش هم نبود، ویرانی در انتظار این گنجینه‌ها و میراث طبیعی بشر است. روی زمین بالاخره نمی‌توان از همه این مواد در مقابل اکسایش و خوردگی محافظت کرد و فروپاشی تدریجی سرنوشت بسیاری از این گنجینه‌ها است. اما تصور کنید که با رشد صنعت خصوصی فضانوردی سفر به ماه آسان شود و همه گنجینه‌های بشری به موزه واحدی روی ماه منتقل شوند. در این صورت این مواد تا حد زیادی از تباهی و فروپاشی و به طور کامل از جنگ و ویرانی در امان خواهند بود. البته هنوز باید فکری به حال شهاب سنگ‌ها کرد.

به گزارش سیناپرس و به نقل از خبرگزاری مهر؛ جنگ و بلایای طبیعی علاوه برآنکه انسان ها را قربانی می کنند در بسیاری موارد میراث های ملی کشورها را نیز از بین می برند. در همین راستا دانشمندان علوم هسته ای و آکادمی علوم روسیه پیشنهاد کرده اند امن ترین مکان برای حفظ گنجینه ها و میراث تمدن انسان کره ماه است.  آنها در گزارشی به این نکته اشاره می کنند که ماه بهترین مکان برای حفظ این آثار است. در این گزارش آمده است: «زمین مکان ایمنی برای نگهداری گنجینه ها نیست. کره ماه مکان ایده آلی است و می توان از آن به عنوان یک موزه عظیم استفاده کرد».

 

البته دانشمندان معتقدند این پروژه را می توان با سرمایه گذاران بخش خصوصی اجرا کرد و به تدریج نسخه ای از تمام ساختمان های روی زمین مانند کلیسای نوتردام فرانسه و کاخ کرملین را در ماه ساخت. البته در این گزارش به مدت زمان و هزینه اجرای چنین پروژه ای اشاره نشده است.

No tags for this post.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا