معارفه سرپرست پژوهشکده توسعه تکنولوژی جهاددانشگاهی صنعتی شریف
به گزارش سینا از روابط عمومی سازمان جهاد دانشگاهی صنعتی شریف، در این مراسم دکتر محسن مردانی رییس سازمان ضمن عرض تسلیت به مناسبت شهادت رئیس جمهور شهید و همراهان (شهدای خدمت) درخصوص اهمیت جلب منابع از بودجه ی طرحهای پیشران، ردیف بودجه و طرحهای کلان با هدف توسعه پروژه های فناورانه ی کشور در جهاددانشگاهی گفت: از آنجایی که پژوهشکده توسعه تکنولوژی سازمان جهاددانشگاهی صنعتی شریف، پژوهشکدهای فناور و دارای نام و پروژه های قوی و با اهمیت کشور است، با هماهنگی با دفتر مرکزی بر آن شدیم تا با حضور افراد متخصص دانشی و هدایت منابع یادشده به این سمت، اجرای پروژههای کلان تعریف شده و با اهمیت را تسهیل بخشیم.
لذا با پیشنهاد دکتر پارسانژاد که سبقهی دانشی و اجرایی بسیار قوی در این امر دارند و با تائید ریاست جهاددانشگاهی، و قبول وی برای پیوستن به سازمان جهاددانشگاهی صنعتی شریف افق روشنتری را متصور هستیم.
در ادامه دکتر پارسانژاد با ابراز خرسندی از حضور در جمع متخصصان و محققان سازمان جهاددانشگاهی صنعتی شریف، سه هدف عمده را به عنوان فعالیتهای پیشروی این پژوهشکده بیان کردند و افزودند: کشور در حوزه های آب، انرژی و امنیت غذایی دچار مسئله است که با توجه به پتانسیل موجود سازمان و سابقهی درخشان فعالیت های انجام شده در این مجموعه در نظر است تا بر این اساس هدفگذاری شده و اقدامات راهبردی در سطح کلان انجام شود. در هدف بعدی تاکید کردند که در نظر است علاوه بر موارد گفته شده در زمینههای تخصصی لبه تکنولوژی همچون کوآنتوم نیز فعالیتهای بنیادین انجام شود.
وی با اشاره به این که تمام فعالیتها در ساختار قبلی و بدون تغییر شرایط موجود انجام خواهد شد، اضافه کرد: فعالیتهای جدید حکم کشتی جدیدی را دارد که در رودخانه جاری قبلی سازمان وارد شده و صرفا باعث پربارتر شدن فعالیتهای سازمان خواهد گشت و تغییر ساختار یا مدیریت ساختارها و منابع انسانی فعلی در نظر نیست و بسته به شناخت و امکان فعالیت در پروژههای اخذ شده امکان استفاده از ظرفیتهای فعلی پژوهشکده و سازمان وجود خواهد داشت.
وی شبکهسازی نخبگان را یکی دیگر از اهداف اصلی فعالیتهای پژوهشکده عنوان نمود که حلقهای اصلی آن در سازمان جهاددانشگاهی صنعتی شریف و پژوهشکده توسعه تکنولوژی شکل میگیرد و منجر به استفاده از ظرفیت بهینه این پتانسیل خواهد شد.
دکتر پارسانژاد شکلگیری کانون محققان خارج از کشور و هدایت آنان برای معرفی به مراکز مناسب و بهرهمندی کافی از آنان را یکی دیگر از اهداف مشخص شده در فعالیتهای پژوهشکده ذکر کرد که لازم است با توافق با سازمان این امر انجام شود.
مهندس عطائیان معاون آموزشی سازمان نیز در ادامه طرح اجرای پروژههای محصول محور و خدمت محور را که تکرارپذیر باشد، عامل موفقیتهای بیشتر مجموعه عنوان کرد.
مهندس فاطمه حافظی معاون پژوهش فناوری سازمان نیز با اشاره به ماموریت سازمان در “مدیریت زیست بوم ملی نوآوری در فناوریهای نوین راهبردی و آینده نگر منتخب” اظهار امیدواری کرد تا ریاست محترم پژوهشکده نیز این ماموریت خطیر را در اهداف اصلی خود مدنظر قرار داده و در محققسازی آنها سازمان را یاری نماید.
مهندس علی مهدیزاده معاون پشتیبانی سازمان نیز با اشاره به اهمیت جلب منابع برای تحقق پروژههای پژوهشی و فناورانه افزود: پروژهیابی و اخذ پروژههای کارفرمایی در حال حاضر مهمترین منابع درآمد سازمان برای تحقق طرحهای پژوهشی فناورانه محسوب میشود.
در ادامه مهندس حسن کمالی نماینده شورای مدیران، صدیقه فرهادی معاونت فرهنگی سازمان، معصومه مقصودیان مدیر حراست و راحله انوری مدیر روابط عمومی طی ضمن خیر مقدم و ارائه توضیحاتی در خصوص فعالیتهای حوزههای مربوطه، حضور دکتر پارسانژاد را منشأ خیر و امیدبخش ارتقاء جایگاه کلان سازمان عنوان کردند.