دومین دوره آموزشی بین المللی علوم اعصاب شناختی برگزار شد

دومین دوره آموزشی بین‌المللی علوم اعصاب شناختی در حوزه پیشگیری و درمان اعتیاد از مطالعه حیوانی تا نقشه‌برداری مغز انسان، تحت حمایت ستاد توسعه علوم و فناوری‌های شناختی با حضور شماری از اساتید، محققان و پژوهشگران مراکز علمی، دانشگاهی و تخصصی کشورمان و چند کشور دیگر در پژوهشگاه دانش‌های بنیادی در تهران برگزار شد.

به گزارش مرکز ارتباطات و اطلاع رسانی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری، دومین دوره آموزشی بین المللی علوم اعصاب شناختی با هدف فراهم کردن فرصتی برای دانشجویان، محققان و پژوهشگران برای کسب یافته ها، اطلاعات و تبادل تجارب در حوزه های علوم اعصاب، علوم اعصاب سلولی، علوم اعصاب شناختی و علوم اعصاب محاسباتی برگزار شد.

دراین رویداد آموزشی، اساتید و محققان و متخصصان از مراکز علمی و تخصصی داخلی و خارجی، آخرین یافته ها و دانسته ها تحقیقاتی و پژوهشی درحوزه علوم اعصاب و اعصاب شناختی را ارایه دادند.

این رویداد علمی توسط سازمان بین‌المللی مطالعات مغز (ایبرو) و با حمایت ستاد توسعه علوم و فناوری‌های شناختی، انجمن علوم اعصاب ایران و آزمایشگاه ملی نقشه‌برداری مغز و شماری دیگر از مراکز علمی و تخصصی درقالب سخنرانی‌ها ، جلسات عملی و برپایی کارگاهها با تمرکز بر تکنیک‌های آموزشی برپا شد.

ایبرو (IBRO) یکی از معتبرترین موسسات غیردولتی علمی است که با هدف توسعه و ترویج حوزه علوم اعصاب در بخش های مختلف از علوم پایه و بالینی کارکرد مغز، نوروبیولوژی، علوم شناختی، هوش مصنوعی از دانشجویان در تمامی مقاطع تحصیلی، اساتید دانشگاه به ویژه جوان، محققان، مراکز تحقیقاتی، دانشگاهها، انجمن های علمی علوم اعصاب و دانش های وابسته در سراسر جهان حمایت مالی در حوزه پژوهش و آموزش می کند.

این سازمان دارای پنج کمیته منتخب از دانشمندان برجسته در حوزه علوم اعصاب در قاره های مختلف از جمله آسیا و اقیانوسیه می باشد و عباس حق پرست، استاد و عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و دبیر انجمن علوم اعصاب ایران به عنوان یکی از هشت عضو کمیته آسیا – اقیانوسیه ایبرو و به عنوان نماینده ایران در این سازمان فعالیت دارد.

برگزاری این دوره آموزشی در حوزه علوم اعصاب شناختی با رویکرد مطالعات اعتیاد در ایران از اهمیت بالایی برخوردار است و می تواند ضمن ارتقا سطح علمی محققان ایرانی، امکان حضور محققانی از کشورهای آسیایی در این دوره را فراهم کرده و زمینه تقویت همکاری ها حمایتی، تحقیقاتی و علمی میان انجمن علوم اعصاب ایران و ستاد توسعه علوم و فناوری های شناختی با ایبرو به عنوان یک سازمان بین المللی را توسعه و ارتقا بخشد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا