موضوعاتی بیان شده در این نشست شامل توضیح انواع حمایتهای مالیاتی، نظام جدید حمایتهای مالیاتی شرکتهای دانش بنیان، اعتبار مالیاتی تحقیق و توسعه شرکتها، آیین نامه و دستور العمل اجرایی آن، موضوعات تحقیق و توسعه مورد تایید و فرایند ارزیابی درخواست شرکتها، بوده است.
نورمحمدی ضمن تشریح موارد مذکور به سوالات شرکتهای فناور و دانش بنیان در زمینههای مطرح شده و به طور خاص بندهای ب و ت ماده 11 قانون جهش دانش بنیان پاسخ داد.
پشوتنی زاده در طبقهبندی حمایتهای مالیاتی فعلی برای توسعه زیست بوم علم و فناوری، این حمایتها را به سه دسته معافیت فروش محصولات دانش بنیان، اعتبار مالیاتی تحقیق و توسعه و اعتبار مالیاتی سرمایهگذاری در شرکتهای دانش بنیان و فناور عنوان کرد.
وی همچنین افزود شرکتهای غیر دانش بنیان منوط به داشتن طرح تحقیق و توسعه در صورت داشتن شرایط لازم، میتوانند از حمایت اعتبار مالیاتی استفاده کنند.
نصیری زاده نیز ضمن تشکر از حضور و حمایت کارشناسان معاونت در استان یزد و مشارکت شرکتها در این نشست، چنین جلساتی را سبب آگاهی و استفاده هرچه بیشتر شرکتها از حمایتهای موجود دانست و افزود امید است با امکانات فراهم شده شرکتها بتوانند حداکثر بهرهبرداری را از این حمایتها داشته باشند و در راستای ارتقاء رشد خود و اهداف اقتصاد دانش بنیان گام بردارند.