به گزارش ایرنا از پایگاه اینترنتی ساینس الرت، محققان کالج پزشکی دانشگاه ورمونت در این مطالعه متوجه شدند افرادی که به طور مرتبط فلفل قرمز تند مصرف می کنند، با کاهش 13 درصدی در کل مرگ و میرها به ویژه مرگ و میرهای ناشی از حملات قلبی و سکته مغزی روبرو هستند.
پیش از این نیز مطالعه ای در سال 2015 در چین مصرف فلفل تند و ارتباط آن را با کاهش مرگ و میر مورد مطالعه قرار داده بود.
محققان در مطالعه جدید، از داده های حاصل از بررسی بهداشت ملی و آزمون تغذیه ای بر بیش از 16 هزار آمریکایی در یک دوره زمانی 23 ساله استفاده کردند.
آنها متوجه شدند افرادی که در گروه مورد مطالعه فلفل قرمز تند مصرف می کردند، بیشتر مرد، جوان، سفیدپوست و متاهل بودند و سبزیجات و گوشت بیشتری مصرف می کردند. آنها همچنین کلسترول و HDL پایین داشتند.
محققان در این مطالعه با پیگیری 18.9 ساله ، میزان مرگ و میر و دلایل مرگ را در گروه مورد مطالعه بررسی کردند.
دکتر بنجامین لینبرگ استاد پزشکی از دانشگاه ورمونت در یک بیانیه مطبوعاتی گفت: سازو کار به تاخیر انداختن مرگ به واسطه مصرف فلفل مشخص نیست اما کانال های 'پتانسیل گذار گیرنده' [TRP] که گیرنده های ابتدایی عوامل تند مانند capsalcin (ماده اصلی فلفل های تند) هستند، ممکن است تا حدودی عامل این ارتباط مشاهده شده باشد.
به گفته محققان، فواید سلامتی فلفل قرمز تند احتمالا به ماده اولیه capsaicin مربوط است که گفته می شود از چاقی جلوگیری می کند، جریان خون کرونر را تنظیم می کند و خواص ضد میکروبی دارد.
این مطالعه در PLoS ONE منتشر شده است.