به گزارش خبرگزاری سینا، در این رویداد «مهدی صفاری نیا» رئیس پارک فناوری پردیس، به سخرانی پرداخت. او در ابتدای این سخنرانی اظهار کرد:« موضوع این رویداد نسل آینده است. ما نزدیک به ۱۷ میلیون دانشجو در ایران داریم و در حوزه فعالیتهای نوآورانه، ایران در سطح جهانی رتبه ۶۲ را دارد و بیش از ده هزار شرکت دانشبنیان در ایران کار میکنند. ما در سطح جهان سومین کشوری هستیم که بیشترین مهندس را دارد و ظرفیت نیرو انسانی بسیار خوبی داریم. »
او در ادامه اضافه میکند:«از ده سال گذشته به جز آنکه امکاناتی را در پارک اضافه کرده بلکه به دانشگاهها نیز ورود پیدا کردهایم. به همین دلیل جریان بزرگ کارآفرینی در کشور راه افتاده است. حالا ایران به عنوان یکی از نقاط پر قدرت منطقه به لحاظ نواوری و فناوری شناخته شده است. اقداماتی هم در این مورد صورت گرفت و آن هم تصویب دو قانون محکم بود اول قانون شرکتهای دانش بنیان و قانون جهش شرکتهای دانشبنیان.»
صفارینیا در ادامه با بیان این که در جریان توسعه فناوری از ۲۰ سال گذشته پارک فناوری نقش محوری و مهم داشته است اضافه کرد:«ما زمینه فعالیت نسل جوان را فراهم کردهایم. افراد در این نمایشگاه -چه شرکتها و چه بازدید کنندگان- عمدتا نسل جوان هستند. افراد حالا این امکان را دارند که در آینده بتوانند فناور و کارافرین باشند. پارک فناوری پردیس ۲۰ سال پیش ۲۰ هکتار بوده و حالا به ۵۰۰ هکتار رسیده است. در چهار روز اینوتکس نزدیک به ۳۰۰ سخنران در این رویداد حضور پیدا میکنند، تا تجربیات و داناییشان را به نسل اینده منتقل کنند.»
او در پایان اظهار داشت که جایزه فارس فرصتی را برایشان فراهم کرد تا بتوانند یک پیوندی بین پارک فناوری پردیس و سازمان تبلیغات جهانی ایجاد کنند.