تبدیل وضعیت بیش از ۳ هزار عضو جهاددانشگاهی

معاون پشتیبانی و مدیریت منابع جهاددانشگاهی در نشست با تعدادی از نمایندگان بخش‌های کارگری این نهاد با تاکید بر معیشت و سلامت اعضا، از قرار گرفتن بیش از ۳ هزار عضو در فرایند تبدیل وضعیت خبر داد.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی، سید رضی آقاسیدی معاون پشتیبانی و مدیریت منابع جهاددانشگاهی، در نشستی که امروز سه شنبه 11 اردیبهشت‌ماه به مناسبت روز جهانی کار و کارگر به صورت نمادین با تعدادی از نمایندگان بخش‌های کارگری این نهاد و با حضور  دکتر حسن مسلمی نائینی رییس، امیر طهرانچی مشاور رئیس و مدیرکل حوزه ریاست، دکتر ابوالقاسم رئیسی مدیرکل روابط عمومی و سید یوسف حسینی مدیرکل حراست جهاددانشگاهی برگزار شد، با قدردانی از زحمات و تلاش های بخش کارگری اظهار کرد: تلاش هایی در سال گذشته با همراهی دکتر مسلمی نائینی و همکاری شبکه جهاددانشگاهی انجام شده و مسیر رو به بهبودی را در پیش گرفته است.

وی با اشاره به اینکه دو راهبرد کلانی که از سوی رییس این نهاد اعلام شده است بحث معیشت و سلامت اعضا است، گفت: در همین راستا طرح پایش و غربالگری سلامت اعضا از هفته گذشته آغاز شده است و اولویت با بیماران خاص و صعب العلاج بوده که امیدواریم این کار مسیر خوبی باشد.

آقاسیدی ادامه داد: همچنین در تلاش هستیم تا برای بخش کارگری این نهاد تسهیلاتی فراهم کنیم تا جذابیت های فعالیت در این حوزه افزایش یابد.

معاون پشتیبانی و مدیریت منابع جهاددانشگاهی در رابطه با بازنشستگی پیش از موعد و بیمه بیکاری در این نهاد اظهار کرد: اعضایی که درخواست بازنشستگی پیش از موعد دارند می توانند به هلدینگی از جهاددانشگاهی ارجاع داده شوند تا بیمه آنها به شکل قراردادی انجام شده و بتوانند بازنشستگی پیش از موعد دریافت کنند.

آقاسیدی با اشاره به وضعیت مسکن اعضا این نهاد گفت: کارهایی در حال انجام است که به عنوان مثال می توان به موضوع خرید زمین منطقه 22 تهران با تلاش تعاون مسکن این نهاد و برنامه ریزی ساخت مسکن در هلجرد و کرج یا تهاتر با مسکن و شهرسازی اشاره کرد.

وی با تاکید بر این که تکریم و توجه به انسان از موضوعات مورد توجه رییس جهاددانشگاهی است، افزود: همچنین پیگیر هستیم تا شش ماه آینده یک مجتمع چند منظوره رفاهی در مجتمع تحقیقاتی شهدای جهاددانشگاهی(هلجرد) احداث شود.

آقاسیدی به اشاره به این که به شدت به دنبال بحث زدودن مفهوم بازنشستگی از جهاددانشگاهی هستیم، گفت: تالش داریم تا عضوی که در جهاددانشگاهی بازنشسته می شود از بدنه این نهاد جدا نشود، که در گام اول نیز در نظر گرفتن تسهیلات و تخفیفاتی برای استفاده از بیمه تکمیلی است که برای این گروه لحاظ شده است.

معاون پشتیبانی و مدیریت منابع جهاددانشگاهی ادامه داد: از دیگر کارهایی که انجام شده است می توان به تبدیل وضعیت اعضا پس از گذشت 5 سال اشاره کرد که از زمان اجرای این طرح بیش از 3 هزار نفر در فرایند تبدیل وضعیت قرار گرفته اند.

وی افزود: همچنین برای خانواده جهادگران نیز کارهایی آغاز شده است که احصا 2 هزارکارنامه استعدادی از جمله آن هاست و در زمینه مناسبت های خانوادگی مانند تولد، سالگرد ازدواج و بیماری عضو خانواده نیز کارهایی در حال پیگیری است.

آقاسیدی با ارایه توضیحاتی در رابطه با تبدیل وضعیت ایثارگران، اعمال مدرک تحصیلی، بن کارگری، عیدی، دسترسی به اقلام احکام در سامانه نرم نگارن، رتبه بندی و ارتقای شغلی، تاکید کرد: در طرح معراج به دنبال این هستیم که افراد علاوه بر ارتقای عمودی به شکل افقی هم ارتقا یابند. در این طرح الزاما برای اعضا آموزش هایی در نظر گرفته می شود و در ادامه خود جهاددانشگاهی برای آن آموزش فرد افزایش حقوق در نظر می گیرد.

معاون پشتیبانی و مدیریت منابع جهاددانشگاهی اظهار کرد: با نظام سازی تلاش داریم تا جهاددانشگاهی را به گلستانی تبدیل کنیم که در محیط هم تاثیرات مثبت داشته باشد.

آقاسیدی افزود: در بحث جایگاه شغلی افراد چهار مولفه در جبران خدمت وجود دارد که شامل جایگاه شغلی، توانمندی ها و ویژگی فردی عضو، عملکرد و عضویت می شود که همه عضو هستند و حداقل پرداخت هایی هم هست. جایگاه هم که با توجه شغل فرد مشخص است و عضویت که شامل مشخصات فردی می شود و همه اینها 40 درصد از جبران خدمت را تشکیل خواهند داد و در چشم انداز مطلوب پیش رو 60 درصد مربوط به عملکرد فرد است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا