تقدیر از پایان‌نامه‌ها و رساله‌های دکترای کاربردی در صنعت فولاد

 

دبیر نخستین همایش صنایع و سازه‌های فولادی کشور، از تقدیر پروژه‌های تحقیقاتی، پایان‌نامه‌های دانشجویی و رساله‌های دکتری کاربردی در جهت حل مشکلات یا بهینه کردن فرآیند تولید در صنعت فولاد در همایش‌ آینده خبر داد و گفت: باید فعالیت‌های دانشگاهی به‌سمت عمل‌گرا و کاربردی بودن حرکت کند.

به گزارش سیناپرس از ستاد خبری نخستین همایش صنایع و سازه‌های فولادی کشور، امیررضا قیامی‌آزاد، در آستانه نخستین گردهمایی صنعتگران حوزه فولاد و دانشگاهیان که 24 اردیبهشت 1403 در تالار شهید چمران دانشکدگان فنی برگزار می‌شود، هدف از برگزاری این همایش را گردهم آوردن فعالان عرصه صنعت و جامعه دانشگاهی در فضای دانشگاهی دانست و اظهار کرد: این گام کوچکی در جهت برقراری ارتباط صنعت و دانشگاه است.

وی، حل مشکلات و چالش‌های صنعت فولاد توسط دانشگاهیان را مهم‌ترین هدف این گردهمایی برشمرد و افزود: اصلاح الگوی مصرف در سازه‌های فولادی، مصرف و تولید بهینه فولاد به‌عنوان یک فلز ارزشمند در ساختمان‌سازی، پل‌سازی، صنعت خودروسازی، صنعت هوا فضا(موشک و ماهواره)، کشتیرانی و کاهش پرتی انرژی و … از جمله این چالش‌هاست.

دبیر نخستین همایش صنایع و سازه‌های فولادی کشور، با تأکید بر ضرورت اصلاح الگوی مصرف پروفیل و مقاطع فولادی در کشور در ادامه خاطرنشان کرد: در کارخانجات فولادسازی به‌علت نبود خطوط تولید بهینه با پرتی(اتلاف) انرژی مواجه هستیم. هم‌چنین باید در استفاده از فولاد با رویکرد مسئولیت‌پذیری اجتماعی مانع از اتلاف مصالح حین مصرف شویم.

تأکید بر ضرورت متناسب‌سازی دروس دانشگاهی با نیاز صنعت کشور

قیامی‌آزاد، آشنایی با مشکلات صنعت فولاد و در مقابل آشنایی صنعت با توانمندی‌های جامعه دانشگاهی در حل مشکلات را از دیگر اهداف برگزاری این همایش عنوان و تصریح کرد: باید مطالب و دروس دانشگاهی اعم از آموزش و پژوهش متناسب با نیاز روز صنعت کشور باشد تا دانشجویان پس از فارغ‌التحصیلی توانایی حل مسایل حوزه صنعت فولاد را داشته باشند.

وی، دانشجویان همه صنایع و دانشگاهیان در حوزه عمران، مکانیک، مهندسی متالورژی و مواد و مهندسی صنایع را از مخاطبان اصلی این همایش برشمرد و افزود: صنعت‌گران فولاد، تولیدکنندگان و همه شرکت‌‌های مشاور، طراح، پیمانکار، مجری از دیگر مخاطبان این همایش هستند.

دبیر نخستین همایش صنایع و سازه‌های فولادی کشور، با بیان این‌که در این همایش مسئولان اجرایی هم حضور دارند، گفت: پنل‌های تخصصی به گونه‌ای طراحی شده‌اند تا همه افراد اعم از صنعت‌گر، مسئول اجرایی و دانشگاهیان حضور داشته باشند.

قیامی‌آزاد، با تأکید مجدد بر این‌که مطالب و دروس دانشگاهی باید متناسب با نیاز روز صنعت بازنگری و اصلاح شوند، گفت: پروژ‌ه‌های تحقیقاتی دانشگاه‌ها هم باید بنیادین و کاربردی و در جهت حل مشکلات صنایع کشور تعریف شوند.

وی، با بیان این‌که ایجاد تعامل و حفظ برقراری ارتباط میان دانشگاه و صنعت ضروری است، یادآور شد: مشکلات صنایع از جمله صنعت فولاد باید به‌دست دانشگاهیان برطرف شود.

براساس این گزارش، نخستین همایش صنایع و سازه‌های فولادی کشور، با حضور دانشگاهیان، صنعت‌گران و مسئولان اجرایی روز دوشنبه ۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۳ در سالن شهید چمران دانشکدگان فنی دانشگاه تهران برگزار می‌شود.

دانشجویان و علاقه‌مندان صنعت فولاد می‌توانند برای ثبت‌نام رایگان و شرکت در همایش به لینک https://survey.porsline.ir/s/GKC9FCQj مراجعه کنند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا