جهاددانشگاهی متولی بخش مهمی از آموزش ها به سربازان است
به گزارش سیناپرس از روابط عمومی جهاددانشگاهی به نقل از بازارکار، سردار موسی کمالی با تصریح اینکه جهاددانشگاهی متولی بخش مهمی از آموزش ها به سربازان است یادآور شد: مهارت های سبک زندگی، مهارت سواد حقوقی، مهارت سواد رسانه ای و استفاده از اینترنت، کسب و کار از مهارت های عمومی هستند که جهاد دانشگاهی متولی آن است و گواهی این سربازان آموزش دیده نیز از جهاددانشگاهی اخذ میشود.
سردار کمالی درباره علت ورود نیروهای مسلح به موضوع مهارت آموزی افزود:امروز بیکاری یکی از معضلات جامعه ما است و ستاد کل نیروهای مسلح کشورهرکجا که احساس کنند معضلی وجود دارد و میتوانند کمک کنند، به موضوع ورود پیدا خواهند کرد.
مشاور عالی فرمانده قرارگاه مرکزی مهارت آموزی کارکنان وظیفه نیروهای مسلح با بیان اینکه فرمانده معظم کل قوا تاکیدات فراوانی بر حوزه مهارت اموزی دارند کفت: سالانه بیش از ۳۰۰ هزار جوان ذکور به خدمت وظیفه اعزام میشوند که بیش از ۶۰ درصد از آنها جوانان دیپلم به بالا و دانشگاهی هستند و همه آنان می بایست دوره های عمومی را طی کنند.
وی از مهارت آموزی تخصصی برای بیش از 250 هزار نفر در سال جاری خبر داد و اعلام کرد: این 250 هزار نفر نیز آموزش های فنی و حرفه ای، ورزشی، هنری، فناوری، کشاورزی، فرهنگی و هنری، گردشگری و صنایع دستی می بینند و اعلام می کنیم در نیرو های مسلح هیچ سربازی بدون مهارت ترخیص نخواهد شد.
سردار کمالی با اشاره به تجربه مهارت آموزی سربازان در کشور گفت: شش سال است که این کار شروع شده ونزدیک به ۲ میلیون سرباز پای کار بوده و آموزش دیدهاند و بیش از یک میلیون و ۶۰۰ هزار سرباز نیز تاکنون از این آموزش های تخصصی بهره مند شده اند.
مشاور عالی فرمانده قرارگاه مرکزی مهارت آموزی کارکنان وظیفه نیروهای مسلح ادامه داد: در این مدت بیش از ۲ هزار مربی تربیت کردهایم و بیش از ۲۰ هزار نفر از سربازان ماهر هم توانستهاند وام خود اشتغالی دریافت کنند.
مشاور عالی فرمانده قرارگاه مرکزی مهارت آموزی کارکنان وظیفه نیروهای مسلح افزود: ما شورای عالی مهارت آموزی را در نیروهای مسلح به ریاست رییس ستاد کل نیروهای مسلح و فرماندهان ارشد نیروهای مسلح، ۹ وزارتخانه، ۵ سازمان و چند نهاد ایجاد کرده ایم و دو ماموریت کمک به اشتغال جوانان منقضی خدمت و کمک به مهارت آموزی سربازان وظیفه را در قرارگاه مرکزی مهارت آموزی کارکنان وظیفه نیروهای مسلح دنبال میکنیم.
مشاور عالی فرمانده قرارگاه مرکزی مهارت آموزی کارکنان وظیفه نیروهای مسلح گفت: ۳۶ دستگاه متولی امر مهارت آموزی و اشتغال در کشور وجود دارد که تا امروز با ۲۶ دستگاه متولی این امر تفاهم نامه همکاری امضا کردهایم و نیروهای مسلح قرار نیست گواهی و مدرکی را از جانب خود به جوانان اعطا کنند و جوانان بعد از طی کردن دورههای مهارتی از سوی دستگاههای متولی آموزش های عمومی و تخصصی مدرک دریافت میکنند.
مراسم اختتامیه کنفرانس ملی مهارت ایران با سخنرانی مقامات کشوری و لشگری و تجلیل از پیشکسوتان دانشگاه و منتخبان کنفرانس در سالن همایش های بین المللی صدا و سیما به کار خود پایان داد.