جعفر نظم آبادی، مدیرعامل شرکت انرژی محور پیشرو در گفتوگو با مرکز ارتباطات و اطلاع رسانی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری در خصوص محصولات این شرکت و کاربرد آنها عنوان کرد: این دستگاه که نمونه داخلی مشابهی ندارد، جایگزین پنج یا شش دستگاه مجزا شده و ضمن صرفهجویی در فضای اشغال شده، فرآیند تست را نیز به طور قابل توجهی تسریع میبخشد.
وی خاطرنشان کرد: فعالیت اصلی این شرکت که در شهرستان اراک واقع شده است، تولید تجهیزات کارگاهی و تمام ماشینآلات خطوط تولید است. تخصص ما به طور خاص در زمینه ماشینآلات و تجهیزات تست و آزمون خطوط تولید میباشد. با تلاش و پشتکار پرسنل این شرکت، دو دستگاه تست اصطکاک و تست میرایی از صفر تا صد طراحی و تولید شده است. این دو دستگاه موفق به اخذ نشان دانشبنیان نیز شدهاند.
جعفر نظم آبادی در خصوص بزرگترین یا مهمترین دستاورد این مجموعه بیان کرد: شرکت ما در سال گذشته با بررسی نیازهای بازار، دو دستگاه جدید به نامهای هاتاسپینینگ و مولتیتست را طراحی و تولید کرد.
وی گفت: دستگاه هاتاسپینینگ در اکثر صنایع کاربرد دارد و برای بستن ته لوله با استفاده از تکنولوژی گرمکردن و فشار به کار میرود. این دستگاه از فناوری بسیار پیشرفتهای بهره میبرد و نمونه داخلی مشابه ندارد، اما نمونههای چینی آن در بازار موجود است. واحد طراحی شرکت ما این دستگاه را به طور مهندسی معکوس طراحی کرده و سال گذشته نمونه آزمایشگاهی آن را تکمیل نموده است.
وی افزود: در حال حاضر یک دستگاه از این محصول برای ارائه به کارخانههای صنعتی آماده شده است. تولید این دستگاه، یکی از دستاوردهای بزرگ شرکت ما به شمار میرود و علاوه بر جلوگیری از خروج ارز، مزیت قیمت تمام شده مقرون به صرفه را نیز برای کارخانههای صنعتی به همراه دارد.
وی تصریح کرد: دستگاه مولتیتست نیز از دیگر ابتکارات شرکت ما است که از صفر تا صد توسط متخصصان داخلی طراحی و ساخته شده است. این دستگاه نمونه داخلی مشابه ندارد و ترکیبی از چند دستگاه است که در خط تولید کمک فنر مورد استفاده قرار میگیرد. با استفاده از این دستگاه، تستهای میرایی، اصطکاک، حرارت بالا و پایین در یک دستگاه انجام میشود. دستگاه مولتیتست، کاربردی و ایده آل برای مراکزی است که در زمینه تولید کمک فنر فعالیت میکنند. نمونه آزمایشگاهی این دستگاه تولید شده و در حال حاضر آماده ارائه به مشتریان است.
نظم آبادی در خصوص میزان اشتغالزایی ایجاد شده توسط این مجموعه گفت: در مجموعه ما به صورت مستقیم ۲۰ نفر مشغول به کار هستند و غیرمستقیم نیز حدود ۲۵ نفر با ما همکاری میکنند.
وی در پایان در خصوص استفاده از حمایتهای معاونت علمی ریاست جمهوری گفت: برای تولید انبوه محصولات خود نیاز به حمایت در زمینه سرمایه در گردش از نوع تسهیلات و وام داریم.