رئیس مرکز نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت وزارت علوم گفت: تعدد مراکز نظارتی در حوزه وزارت علوم مطلوب نیست و تضمینکننده کیفیت بالای آموزشی و علمی در دانشگاههای ما نخواهد بود.
رئیس مرکز نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت وزارت علوم گفت: تسلسل در نظارت کیفیت آموزشی خوب را ضمانت نمیکند و حتی در مواردی از بازوهای نظارتی سلب مسئولیت میکند، اما به هر حال میشود با تقسیم نقشها و وظایف این تسلسل را تا حدودی توجیه کرد. با این حال اصل کار ما توجه به هدف غایی ارزیابی و نظارت در حوزه علمی و دانشگاهی است.
وی با بیان اینکه بعضی از مجموعههای نظارتی انطباق با ضوابط و قوانین را صرفاً رصد میکنند و از عدم فساد در سیستم صیانت میکنند، تصریح کرد: اما عدم فساد در سیستم به معنای خوب بودن یک سیستم یا نظام علمی و آموزشی نیست. یعنی نبودن نقص لزوماً به معنی فضیلت و خوب بودن نیست و حتمأ بابد نکات مثبتی هم وجود داشته باشد.
رازینی گفت: بنابراین وجه تمایز کار این مرکز توجه به کیفیت است و ادامه داد: از این منظر یکی از دستورکارهای خودمان را پررنگ کردن کیفیت در حوزه آموزش عالی قرار دادیم. عبارت سفر کیفیت را از عبارت سفر تعالی در ادبیات مدیریت و سازمانی به الهام گرفتیم و این عنوان را بر سفرهای استانی مجموعه خود گذاشتیم.
وی یادآور شد: بر این اساس این سفرهای کیفیت آغازگر هفتههایی در استانها برای تمرکز روی موضوع کیفیت و کارآیی آموزش دانشگاهی است تا ما هم شناخت پیدا کنیم و مدیران استانی با رویکردهای نظارتی جدید وزارت علوم، تحقیقات و فناوری آشنا شوند.
رئیس مرکز نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با بیان اینکه زحمت ارزیابی و نظارت را به هیئتهای استانی واگذاری کردیم، گفت: استان قزوین یکی از استانهای موفق در حوزه ارزیابی و نظارت آموزش عالی است و این نظارت و ارزیابی توسط خود استان به خوبی انجام میشود.