به گزارش سیناپرس از روابط عمومی وزارت علوم به نقل از سازمان امور دانشجویان، مراسم تقدیر از دست اندرکاران جشنواره جایزه ملی ثریا با حضور هاشم داداش پور معاون وزیر علوم، تحقیقات و فناوری و رئیس سازمان امور دانشجویان برگزار شد.
دراین مراسم داداش پور با تشکر از همه دست اندرکاران و کارکنان سازمان امور دانشجویان به دلیل تلاش و همت عالی در انجام امور محوله گفت: بنده به عنوان متولی برگزاری این جشنواره از دانشگاه شهید بهشتی که بعنوان میزبان نقش خوبی را ایفا کردند تشکر میکنم.
رئیس سازمان امور دانشجویان گفت: برگزاری جشنوارههای مختلف در حوزه بینالملل میتواند گفتمانسازی در راستای جذب دانشجویان بین.المللی و جریانسازی برای بینالمللی شدن دانشگاهها انجام دهد که خوشبختانه به سبب برگزاری جشنوارهها و رویدادهای متعدد این کار تا حد ممکن به نتیجه مثبتی رسانده است.
داداش پور با اشاره به اینکه دانشگاههای کشور نیاز است در فرآیند بینالمللی شدن قرار گیرند، تصریح کرد: زمانی که صحبت از همکاریهای بینالمللی است، حضور دانشجویان بینالمللی به عنوان یکی از رکنهای اصلی بینالمللی شدن تجلی پیدا میکند. یعنی اگر دانشجوی بینالمللی در دانشگاهی حضور نداشته نباشد نمیتوان انتظار داشت که دانشگاه چهره بینالمللی بخود بگیرد. بنابراین اگر بخواهیم در حوزه مرجعیت علمی که نقشه راه وزارت علوم، تحقیقات و فناوری است، گام برداریم باید به موضوع جمعیت دانشجوی بینالملل در دانشگاهها توجه و عنایت ویژه داشته باشیم.
وی با اشاره به اینکه هدف اصلی ما تحقق مرجعیت علمی است، افزود: وظیفه اصلی سازمان امور دانشجویان در راستای دست یابی به مرجعیت علمی، بینالمللی سازی دانشگاهها است و از سویی دیگر زبان فارسی باید زبان معیار شود بنابراین مرجعیت علمی پیش شرط این موضوع است.
داداش پور با بیان اینکه نمایشگاه جاذبههای تحصیل در ایران در مصلی تهران برگزار خواهد شد؛ تصریح کرد: نمایشگاه بزرگ جاذبههای تحصیل در ایران مهر ماه ۱۴۰۳در مصلای امام خمینی(ره) برگزار خواهد شد که تمام کنشگران فعال در عرصه بینالملل دانشگاهی در آن حاضر خواهند بود.
وی تاکید کرد: تمام دانشگاههایی که مجوز جذب دانشجوهای بینالملی را دارند اعم از دانشگاههای دولتی، دانشگاههای آزاد یا موسسات غیرانتفاعی و دانشگاههای علوم پزشکی نیز در نمایشگاه حضور خواهند داشت. این اتفاق بزرگ نقطه عطفی برای جذب دانشجویان بینالمللی در کشور میباشد تا بتوانیم به نقطه هدف در برنامه هفتم توسعه که جذب بیش از سیصد هزار دانشجوی بینالملل است دست یابیم.در پایان از عوامل برگزار کننده با اهدای لوحی تقدیر شد.