به گزارش ایسنا، صبح امروز مراسم تودیع و معارفه رئیس سازمان تجاریسازی و اشتغال دانشآموختگان جهاد دانشگاهی برگزار شد. در این مراسم محمدرضا پورعابدی رئیس پیشین سازمان تجاریسازی و اشتغال دانشآموختگان جهاد دانشگاهی با بیان اینکه در گذشته بحث علم بهتر است یا ثروت مطرح بود اما امروز کسب ثروت از طریق علم مورد تاکید قرار دارد، اظهار کرد: پرداختن به مسائل کارآفرینی و تجاریسازی، فرآیندهای تبدیل علم به ثروت هستند که هدفگذاری در سازمان تعریف و اجرای این فرآیندها بود.
وی افزود: زمانی که وارد سازمان شدیم سازمان احتیاج به بازآفرینی و احیای مجدد داشت که این مساله باید در چند سال انجام میشد.
پورعابدی ادامه داد: در فاز اول بحث تغییر ساختارها برای ایفای ماموریتهای سازمان مطرح شد که این موضوع در اساسنامه سازمان مورد توجه قرار گرفت. در فاز دوم موضوع هدفگذاری و پیدا کردن خلاهای موجود در جامعه و البته جایگاه سازمان در رفع این خلاءها مورد بررسی قرار گرفت چراکه علیرغم تشکیل سازمان در 12 سال پیش اما هنوز تفکرات نهادینه شده در سازمان برای همان دوره بود. از این رو برای ایجاد حرکتهای جدید سیاستهایی را مدنظر قرار دادیم.
وی تصریح کرد: دو برنامه هدایت شغلی و ترویج الگوهای علم و فناوری از هفت ماموریت محول شده به جهاد دانشگاهی در قالب نقشه جامع علمی کشور مربوط به سازمان تجاریسازی میشد که این دو برنامه برای ایجاد تغییر و تحول در سازمان تاثیر بسزایی گذاشت.
رئیس پیشین سازمان تجاریسازی و اشتغال دانشآموختگان جهاد دانشگاهی با بیان اینکه با توجه به مسائل پیشآمده خلاهایی در علوم انسانی احساس میشد که به نظر میرسید که اگر ایده استفاده از علوم انسانی و اتصال فرهنگی به فناوری را پیش بگیریم تحولاتی ایجاد میشود، گفت: در این راستا یک پارک علم و فناوری در حوزه نرم و هویتساز، یک مرکز رشد علوم قرآنی و یک مرکز رشد صنایع فرهنگی تاسیس شد که البته در بحث شرکتها نیز موضوع جداسازی فناوریهای به بلوغ رسیده از بدنه جهاد در قالب شرکت دانشبنیان را مورد توجه قرار دادیم.
وی با اشاره به ایجاد شبکه برای سرویسدهی به واحدها از دیگر اقدامات انجام شده بود در فاز سوم، گفت: انجام هدفگذاریها در بحث نیرو و منابع انسانی فاز دیگری بود که مورد توجه قرار دادیم و در فاز بعدی سعی کردیم نتایج به دست آمده از اقدامات انجام شده را مورد بررسی قرار دهیم.
پورعابدی تصریح کرد: از نتایج کسب شده میتوان به انعقاد تفاهمنامه با نهادهایی همچون وزارت کار، سازمان صنایع کوچک، دانشگاه آزاد، سازمان برنامه و بودجه اشاره کرد.
رئیس پیشین سازمان تجاریسازی و اشتغال دانشآموختگان جهاد دانشگاهی افزود: همچنین در استارتاپها نیز برندسازی را در دستور کار قرار دادیم و توانستیم در حوزه فرهنگی با نام اکسیر، در حوزه قرآنی با نام طلوع برکت و در حوزه فنی مهندسی و کشاورزی با نام سرآفرین برندهایی را ایجاد کنیم.
پورعابدی اظهار کرد: از طرفی در بحث مباحث تجاریسازی نیازمند منابع مالی بودیم که هفته گذشته مجوز راهاندازی صندوق پژوهش و فناوری با پنج میلیارد تومان سرمایهگذاری را در دو شعبه تهران و البرز از صندوق نوآوری و شکوفایی دریافت کردیم.
No tags for this post.