سیاست‌های مشارکت واقفین در حوزه علم و فناوری بررسی شد

در این جلسه پیش ‌نویس سیاست‌های مشارکت واقفین در حوزه علم و فناوری بررسی و اعلام شد در شهر تهران بیش از ۵۰ وقفنامه مربوط به علم و دانش از زمان‌های گذشته وجود دارد و باید با استفاده از این سابقه تاریخی و به‌ روز رسانی ابزارها از ظرفیت وقف بیشتر استفاده شود.

محمد فرهادی وزیر علوم نیز در این جلسه برنامه‌های این وزارتخانه برای استفاده بهینه از ظرفیت‌ها و قابلیت‌های وقف در حوزه‌های علم و فناوری را تشریح کرد.

وی گفت: بیش از ۵۰۰ هزار متر مربع فضای فیزیکی در پارک های علم و فناوری و دیگر مراکز علمی توسط واقفین در حال ساخت است.وزیر علوم ادامه داد: راتبه (بورسیه) کردن دانشجویان مستعد، ساخت خوابگاه و غیره نیز از سایر زمینه‌های فعالیت واقفین است.

حجت‌الاسلام‌ محمدی سیرت، نماینده مقام معظم رهبری و رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه نیز در این جلسه گفت: توجه به همه ابعاد اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی و غیره وقف در تدوین هرگونه سند در این زمینه لازم است.

وی افزود: در شهر تهران بیش از ۳۰ بیمارستان موقوفه وجود دارد.حجت‌الاسلام محمدیان رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری نیز در این جلسه گفت: در خصوص وقف کار حکومت تنها تسهیل جریان است و باید اصل کار توسط مردم انجام شود.

وی افزود: تا حدود ۱۰۰ سال پیش تمام امور مربوط به آموزش در این کشور با استفاده از ظرفیت وقف انجام شده است.رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ ها ادامه داد: وظیفه اصلی هر ستاد در این بخش هم‌افزایی افزایش تعامل است. ادامه بررسی سیاست های مشارکت واقفین در حوزه علم و فناوری به جلسه آینده این ستاد موکول شد.

No tags for this post.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا