افزایش ۲ برابری تولید دانش‌بنیان‌ها

معاون تسهیلات و تجاری‌سازی صندوق نوآوری و شکوفایی، گفت: با همکاری ۳ بانک و شورای پول و اعتبار تسهیلاتی به شرکت‌ها اختصاص یافت و این همکاری موجب شد تولید در سال ۱۴۰۲ نسبت به سال قبل دو برابر افزایش یابد.

به گزارش ایسنا، روح‌الله ذوالفقاری با بیان اینکه این رویداد به معرفی دستاوردهای شبکه بانکی در حمایت از شرکت‌های دانش بنیان و زیست بوم نوآوری کشور می‌پردازد، افزود: در سال ۹۲ زیست بوم نوآوری کشور ذیل مؤسسات دانش بنیان شکل گرفته است و در آن زمان حدود ۵۵ شرکت تشکیل شد و امروز نزدیک به ۱۰ هزار شرکت دانش بنیان در کشور فعال شده است.

وی افزود: سال ۹۷ تاکنون تقریبا ۱۸ هزار میلیارد تومان تسهیلات قرض‌الحسنه با کارمزد ۲ درصد به شرکت‌های دانش بنیان اختصاص یافته و همچنین ۱۷ هزار میلیارد تومان از طریق شبکه بانکی، ضمانت نامه در اختیار شرکت‌ها قرار گرفته است.

ذوالفقاری ادامه داد: مساله تضمین یک مساله جدی برای شرکت های دانش‌بنیان است و ما در صندوق نوآوری و شکوفایی سعی کردیم چارچوب تامین را به عنوان شبکه مکمل تامین کنیم.

معاون تسهیلات و تجاری سازی صندوق نوآوری و شکوفایی با بیان اینکه امسال سال رشد تولید بود، گفت: بر این اساس ۳ بانک تسهیلاتی را با همکاری صندوق نوآوری و شکوفایی و شورای پول و اعتبار به شرکت‌ها اختصاص دادند و این همکاری موحب شد تولید در سال ۱۴۰۲ نسبت به سال قبل دوبرابر افزایش یابد.

به گفته وی، در موضوع دسترسی شرکت‌های دانش بنیان به بازار مالی از دیگر مسایل است و تامین این اوراق مشکلات پیچیده ای را برای شرکت‌ها ایجاد می کند.

ذوالفقاری تاکید کرد: ریسک اوراق برای شرکت‌های دانش‌بنیان را با شبکه بانکی به صورت ۵۰-۵۰ بین بانک ها و صندوق نوآوری و شکوفایی تقسیم کردیم. این امر مزیت زیادی را برای شرکت‌ها ایجاد کرده است.

وی شرکت‌های دانش‌بنیان را از خوشنام‌ترین مشتریان بانک توصیف کرد و یادآور شد: از این رو شبکه بانکی برای حمایت از این شرکت ها می‌توانند ریسک مدیریت شده‌ای در نظر بگیرند.

همچنین در این مراسم احسان خاندوزی وزیر امور اقتصاد و دارایی، روح‌الله دهقانی فیروزآبادی؛ معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری، محمدصادق خیاطیان؛ رئیس هیات عامل صندوق نوآوری و شکوفایی حضور داشتند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا