نماد سایت خبرگزاری سیناپرس

دانش‌بنیانها به نمایشگاه صنعت و تجارت پاکستان می روند

پاویون شرکت‌های دانش‌بنیان در نمایشگاه بین‌المللی صنعت و تجارت پاکستان (ITIF ۲۰۲۴) از تاریخ ۱۷ تا ۱۹ اسفند ‌ماه ۱۴۰۲ با حمایت صندوق نوآوری و شکوفایی در کراچی برپا می‌شود.

به گزارش روابط عمومی صندوق نوآوری و شکوفایی، بیستمین نمایشگاه بین‌المللی صنعت و تجارت پاکستان (ITIF ۲۰۲۴) در حوزه‌های تجهیزات برق، تجهیزات ابزار و یراق، تجهیزات نفت و گاز، تجهیزات پتروشیمی، تجهیزات معدن، ماشین‌آلات صنعتی، ماشین‌آلات ساختمان و راه‌سازی، پمپ و شیرآلات صنعتی در کراچی پاکستان برگزار می‌شود.

شرکت‌های دانش‌بنیان علاقه‌مند به حضور در این نمایشگاه تا روز سه‌شنبه ۱۰ بهمن ماه ۱۴۰۲ فرصت دارند درخواست خود را از طریق سامانه غزال صندوق نوآوری و شکوفایی به نشانی ghazal.inif.ir ثبت یا جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره‌ ۰۲۱۶۶۵۶۱۴۶۶ داخلی ۱۰۷ (تجارت هوشمند هیراد) تماس حاصل کنند.

یکی از برنامه‌های صندوق نوآوری و شکوفایی در راستای کمک به توسعه بازار صادراتی شرکت‌های دانش‌بنیان، حمایت از حضور این شرکت‌ها در نمایشگاه‌های دائمی‌خارجی و نیز حضور در نمایشگاه‌های معتبر بین‌المللی به دو صورت حضور مستقل و برپایی پاویون است.

خروج از نسخه موبایل