تفاهمنامه جهاددانشگاهی مازندران با کمیته امداد استان
به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی مازندران، با حضور میثم معافی مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) مازندران و محمدرضا یوسفی مهر، رییس جهاددانشگاهی استان، تفاهمنامه همکاری ظهر امروز، یکم بهمنماه در ستاد جهاددانشگاهی مازندران، منعقد شد.
در این نشست میثم معافی، مدیر کل کمیته امداد استان با اشاره به ظرفیتهای جهاد دانشگاهی، وجود نیروهای متخصص و کارآمد را بزرگترین و مهمترین مزیت این نهاد انقلابی دانست و اظهار کرد: زنده یاد کاظمی آشتیانی نمونه یک متخصص متعهد بود که میتواند الگوی هر فرد علمی دلسوز در جامعه باشد.
وی با بیان اینکه اطلاع کافی از ظرفیتهای مجموعه جهاد دانشگاهی در کمیته امداد استان وجود ندارد، تصریح کرد: از رئیس جهاد دانشگاهی برای حضور در کارگروه پژوهش و فرهنگی و معرفی این نهاد در جلسه شورای معاونین و مدیران کمیته امداد شهرستانها دعوت خواهیم کرد و کارگروهی مشترک برای عملیاتی کردن تفاهمنامه بین این دو نهاد نیز تشکیل میشود.
در ادامه مهندس یوسفیمهر، رئیس جهاددانشگاهی مازندران، گفت: این تفاهمنامه با محوریت همکاری متقابل آموزشی، فرهنگی، علمی، پژوهشی و فناوری به منظور بسترسازی مناسب برای توانمندسازی اقشار آسیبپذیر منعقد شد.
رئیس جهاد دانشگاهی مازندران با معرفی ظرفیتهای جهاد دانشگاهی در حوزههای مختلف، اظهار کرد: معاونت آموزشی جهاد دانشگاهی با آمادهسازی بسته آموزشی برای جامعه هدف تحت پوشش کمیته امداد استان میتواند در راستای ارتقای سطح دانش تخصصی و افزایش مهارتهای مددجویان و نیروی انسانی در کارکنان و مددجویان کمیته امداد امام خمینی(ره) گام بردارد.
یوسفیمهر اظهار کرد: چاپ و رونمایی کتاب «آنچه نوعروسان باید بدانند» با هدف مشاوره پیش از ازدواج و انتشار کتب تخصصی را یکی از ظرفیتهای فرهنگی این نهاد برای افزایش مهارتهای زندگی جامعه هدف کمیته امداد استان عنوان کرد.
وی با اشاره به معرفی تعدادی از طرحهای مطالعاتی و نظرسنجی جهاد دانشگاهی مازندران، افزود: گروه مطالعات فرهنگی و مرکز افکارسنجی جهاد دانشگاهی از مراکز مهم در امکانسنجی، نظرسنجی و آسیبشناسی اجتماعی است که میتواند خوراک فکری لازم را برای برنامهریزان و تصمیمگیران استانی برای برنامهریزی در راستای کاهش آسیبهای اجتماعی و توانمندسازی مددجویان فراهم کند.
یوسفی مهر، حمایت، توسعه و پشتیبانی از اشتغال جامعه هدف کمیته امداد امام(ره) با راهاندازی مراکز تخصصی صنایع فرهنگی و حمایت از ایجاد واحدها، مراکز رشد و مراکز مشاوره کارآفرینی تخصصی، ارتقای سطح دانش تخصصی و افزایش مهارتهای مددجویان و نیروی انسانی در کارکنان و مددجویان امداد امام خمینی(ره) از طریق تولید محتوا علمی، آموزشی، فرهنگی و رسانهای مورد نیاز، توسعه خوشههای کسب و کارهای مزیتدار استان را از اهداف این تفاهمنامه برشمرد.
این تفاهم نامه در هفت ماده و دو نسخ متحدالمتن تنظیم شده و تا یکم بهمن ماه 1403 معتبر است.