نماد سایت خبرگزاری سیناپرس

مناظرات دانشجویی تعامل اجتماعی را گسترش می‌دهند

به گزارش ایسنا، انیسه خزعلی با بیان اینکه مسابقات مناظره دانشجویی روز به روز با تکامل بیشتری در حرکت است، افزود: به یاد دارم 20 سال پیش که این موضوع در دانشگاه تهران به صورت فن بیان و فردی برگزار می‌شد، افراد روی شیوه‌های بیان صحبت می‌کردند و این مسابقات تکامل یافته آن دوران است.

خزعلی تاکید کرد: سبک مسابقات مناظره دانشجویی نه‌تنها فن بیان را پوشش می‌دهد بلکه تحمل نظر دیگران، چگونگی پاسخ دادن، نوع تعامل با دیگران، شیوه‌های بهره‌گیری منطق و استدلال را در بین دانشجویان تقویت می‌کند.

رئیس دانشگاه الزهرا(س) با اشاره به اینکه جهاد دانشگاهی سنت حسنه خوبی را در قالب مسابقات مناظره پایه‌گذاری کرده‌اند، گفت: گزاره‌های مطرح شده در این دوره از مسابقات مطالب مطرح شده مبتلا به جامعه است لذا اگر به صورت علمی و قاعده‌مند بحث بشود قطعا تاثیر بیشتری بر تنویر افکار خواهد داشت.

وی درخصوص آینده این مناظرات گفت: آینده بسیار خوبی را برای این مناظرات تصور می‌کنم چراکه باعث می‌شود تعامل سازنده اجتماعی گسترش پیدا کند.

خزعلی با بیان اینکه معاونت فرهنگی وزارت علوم نیز چنین برنامه‌ای را برای تشکل‌ها توصیه می‌کند، گفت: خوشبختانه جهاد دانشگاهی با قابلیت و توانمندی بصسیار خوبی در اجرای این برنامه‌ها نشان داده است لذا به وزارت علوم پیشنهاد می‌کنم بخشی از برنامه‌ها و بودجه تشکل‌ها را به اجبار بحث‌های آزاداندیشی و مناظره قرار دهند تا دانشجویان و علاقه‌مندان خود به میدان بیایند و صاحب‌اندیشه شوند.

به گزارش روابط عمومی سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی، رئیس دانشگاه الزهرا در پایان خاطرنشان کرد: امیدوارم که این مسابقات با مبنای علمی که باید داشته باشد روز به روز کامل‌تر شود تا بتوان جهت‌دهی علمی موفقی را برای آن پیش‌بینی کرد.

No tags for this post.
خروج از نسخه موبایل