نماد سایت خبرگزاری سیناپرس

پنجمین دوره مسابقات ملی مناظره دانشجویان در ایستگاه آخر

به گزارش ایسنا، روز سوم و مراسم اختتامیه مرحله کشوری پنجمین دوره مسابقات ملی مناظره دانشجویان ایران در دانشگاه تهران برگزار شد و در این مرحله دو تیم دانشجویی از دانشگاه‌های زنجان(به عنوان گروه موافق) و فردوسی مشهد (به عنوان گروه مخالف) درخصوص موضوع "قطب‌بندی سیاسی، کشور را دچار بحران اجتماعی خواهد کرد" به مناظره پرداختند.

در این مناظره گزاره‌هایی همچون "تعریف بحران اجتماعی"، "نحوه بروز و ظهور زمینه‌های بحران اجتماعی"، "تفاوت قطب‌بندی سیاسی با تکثرگرایی و اقتدارگرایی کشورها"، "تعریف هویت اجتماعی"، "نیاز حکومت‌ها به قطب‌بندی سیاسی"، "تفاوت قطب‌بندی سیاسی با رقابت سیاسی"، "سطوح مختلف بحران اجتماعی"، "مصداق‌های بروز بحران‌های اجتناعی ناشی از قطب‌بندی سیاسی در جوامع مختلف" مورد بحث قرار گرفت.

در نهایت پس از حدود 40 دقیقه مناظره بین دو تیم دانشجویی و پاسخ به پرسش های مطرح شده از سوی معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی و عضو هیات علمی دانشگاه امام صادق این مرحله نیز به پایان رسید.

دکتر مهدی کاظمی رئیس سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی طی سخنانی در این مراسم، با بیان اینکه کار مطالعاتی مسابقات ملی مناظره دانشجویان از سال 88 آغاز شد و از سال 91 این مسابقات به مرحله اجرا درآمد، گفت: سال اول با حضور 16 تیم، سال دوم با حضور 28، سال سوم با حضور 22 تیم، سال چهارم با حضور 170 تیم و سال پنجم با حضور 440 تیم از 23 استان کشور برگزار شد.

وی افزود: همچنین دانشجویان دانشگاه‌های اصلی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری بیشترین تعداد شرکت‌کننده را داشتند و غیر از مرحله کشوری مسابقات نزدیک 500 مناظره در دانشگاه‌ها طی سال‌جاری برگزار شد.

No tags for this post.
خروج از نسخه موبایل