تاثیر روغن ماهی بر رشد جنین

پژوهشگران و محققان استرالیایی در تحقیقات اخیر خود دریافتند که زنان بارداری که در طول بارداری خود کپسول های روغن ماهی مصرف می کنند ، هنگام تولد نوزادانی با ایمنی و سلامت بیشتر خواهند داشت .

تحقیقات انجام شده توسط محققان دانشگاه استرالیای غربی نشان می دهد که اسیدهای چرب اشباع نشده در روغن ماهی در دوران بارداری و به ویژه در دوران اولیه رشد و نمو جنین ، می تواند به طور بالقوه ای در جلوگیری از اختلالات آلرژیک ، قلبی – عروقی و متابولیک کودکان مفید واقع شود .

این پژوهشگران در تحقیقات خود ، 36 جفت مادر و نوزاد را مورد بررسی های خاص خود قرار دادند .

پروفسور سوزان پرسکات (Susan Prescott) به شبکه خبری استرالیایی (Australian Broadcasting Corporation) اعلام کرد که مطالعات جدید این پژوهشگران نشان می دهد که روغن ماهی می تواند سیستم ایمنی بدن یک نوزاد تازه متولد شده را بالا ببرد .

لازم به ذکر است که روغن ماهی از بافت ماهی های روغنی به دست می آید . این روغن حاوی اسیدهای چرب اسید امگا 3 ، اسیدهای چرب eicosapentaenoic و اسید docosahexaenoic بوده و پیش سازهایی از ایکوزانوئید (eicosanoids) که برای کاهش التهاب بدن مفید بوده و از خواص درمانی دیگری نیز برخوردار است ، را شامل می شود . اسیدهای چرب امگا 3 موجود در روغن ماهی در جلوگیری از بیماری های قلبی مفید است .

قابل ذکر است که این محققان نمی توانند مکانیسم مولکولی را که قدرت سلامت روغن ماهی توضیح می دهد ، مجزا سازند . به نظر می رسد تحقیقات بیشتری در این زمینه لازم باشد .

پیش از این تحقیقاتی که در این رابطه توسط پژوهشگران دانشگاه استرالیای غربی انجام شده بود نشان می داد که روغن ماهی موجب افزایش رشد جنین شده و خطر سقط جنین را کاهش می دهد .

منبع
 

No tags for this post.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا