به گزارش روابط عمومی وزارت علوم به نقل از دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان، رئیس دانشگاه در این گردهمایی ضمن تبریک حلول ماه رجب گفت: ماه رجب ماه بندگی است و امیدوارم عبادت انسانها مورد قبول درگاه احدیت قرار گیرد.
شتایی این نشست را زمینهای برای هماهنگیهای بیشتر و انتقال تجارب پژوهشی و اشتراک و همافزایی برای استفاده بهینه از ظرفیتهای علمی و پژوهشی موجود در دانشگاهها دانست که ثمرات مفیدی برای دانشگاهها به ارمغان خواهد داشت.
وی با اشاره به لزوم تعریف برنامه اقدام مشترک بین دانشگاهها و پارکهای علم و فناوری منطقه ۲ کشور، بر برگزاری همایشهای منطقهای به صورت دورهای، کارگاههای آموزشی مشترک و استفاده مشترک از ظرفیتهای آزمایشگاهی و شاعا تاکید کرد.
رئیس دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان بر انتقال تجربیات مرتبط با جذب دانشجویان بینالملل در دانشگاه تاکید کرد و گفت: وجود اتحادیه دانشگاههای دولتی حاشیه دریای خزر، فرصتی برای دانشگاههای منطقه ۲ کشور است تا با بهرهمندی از ظرفیت دیپلماسی علمی در سطح بینالمللی تعاملات علمی مناسبی را ایجاد کنند.
شتایی با اشاره به اینکه تحریمهای ظالمانه کشورهای استکباری باعث ایجاد محدودیتهای جدی در بحث بودجه مربوط به تعمیرات و تجهیز وسایل آزمایشگاهی هایتک در دانشگاهها شده است گفت: همه وظیفه داریم تا شرایط لازم را برای تحقیق و پژوهش محققان و پژوهشگران دانشگاه فراهم کنیم.
دبیر پژوهشی و فناوری دانشگاهها و پارکهای علم و فناوری منطقه ۲ کشور نیز با محکومیت حملات دو کشور سلطهگر آمریکا و انگلیس به کشور یمن گفت: دانشگاهیان باید با بهرهگیری از علم و فناوری، کشور را به جایگاهی برسانند که نقشآفرینی ویژهای در نظام قدرت جهانی داشته باشد.
جمال قاسمی افزود: جنگ کنونی در دنیا، جنگ علمی است و پژوهشگران و محققان به عنوان سربازان علمی کشور نقش ویژهای در این جنگ دارند.
وی بر برگزاری همایشهای علمی به صورت منطقهای تاکید کرد و گفت: بحث پژوهش بسیار با اهمیت است و نیاز است تا به صورت مستمر، مورد حمایت مسئولین کشوری، استانی و دانشگاهی قرار گیرد.
دبیر منطقه ۲ کشور توجه به جایگاه ویژه پژوهش و فناوری در نظام تصمیمگیری کشور و توجه به مزیتهای استانی در امر تحقیق و پژوهش را ضروری دانست.
وی با اشاره به اینکه مهمترین رسالت دانشگاهها توجه به بحث آموزش است بر نقشآفرینی دانشگاهها در جامعه و تثبیت نقش اجتماعی آنان تاکید کرد.
در پایان، معاون پژوهش و فناوری دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان، نشست معاونین پژوهش و فناوری منطقه ۲ کشور را مجال مناسبی برای انتقال تجارب، همگرایی و همافزایی در مباحث مرتبط با پژوهش و فناوری بیان کرد.
حسام با اشاره به روند تأسیس و شکلگیری دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان به بیان ظرفیتها و امکانات آموزشی، پژوهشی و … دانشگاه پرداخت.
گفتنی است، در ادامه این گردهمایی، معاونین و مدیران پژوهش و فناوری دانشگاهها و پارکهای علم و فناوری منطقه ۲ کشور به ارائه نقطه نظرات، پیشنهادات و راهکارهای مرتبط با مباحث پژوهشی و فناوری پرداختند.