به گزارش سیناپرس از روابط عمومی وزارت علوم به نقل از دانشگاه جامع علمی کاربردی، فضلاله لک، سرپرست معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه با اعلام این خبر افزود: نظر به ضرورت تحقق اهداف برنامه تحولی دولت مردمی سیزدهم برای افزایش نرخ اشتغال و ارتقاء سطح مهارت نیروی کار و ارتباط موثر با بخشهای مختلف اقتصادی و دستگاههای اجرایی در سراسر کشور، این توافقنامه منعقد شد.
وی افزود: براساس این توافقنامه مقرر شد کارگروه اقتصادی، اشتغال و سرمایهگذاری در استانها، ضمن بررسی طرحهای معرفی شده از سوی دانشگاه نسبت به معرفی طرحهای منتخب برای برخورداری از تسهیلات و خدمات قانونی ذیربط به مراجع ذیصلاح اقدام و از ظرفیت مراکز آموزش علمی کاربردی استان برای اجرای طرحهای توانمندسازی، ارتقاء بهرهوری سرمایه انسانی و طرحهای اشتغالآفرین و نوآورانه استفاده کند.
لک تصریح کرد: طبق این توافقنامه لازم است واحدهای استانی دانشگاه جامع علمی کاربردی نیز ضمن اعلام ظرفیت اجرای دورههای کوتاهمدت مراکز تحت نظارت به کارگروه اشتغال استان، با ظرفیتسنجی و بسیج امکانات و منابع در اختیار، نسبت به مشارکت در رفع نیازهای آموزشی استان، متناسب با طرح آمایش اقدام کنند.
وی افزود: رؤسای واحدهای استانی به عنوان عضو مدعو در جلسات کارگروه شرکت کرده و مراکز آموزش علمی کاربردی منتخب دانشگاه که دارای مجوز مرکز مشاوره و خدمات کارآفرینی هستند در طرحهای خاص به ویژه طرح نظارت میدانی اشتغال استانی به کار گرفته شوند.
سرپرست معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه جامع علمی کاربردی در خاتمه اظهار داشت: امید است با تحقق کامل مفاد این توافقنامه، زمینه نقشآفرینی بیشتر در افزایش سطح مهارتی کارجویان کشور مهیا و معضل بیکاری به ویژه برای دانشآموختگان دانشگاهی حل شود.