به گزارش مهر به نقل از نیو اطلس، یک شرکت صنعت شکلات سازی اعلام کرده ساختار جدیدی کشف کرده که به طرز قابل توجهی از میزان شکر به کار رفته در شکلات می کاهد به طوریکه تغییری در طعم آن ایجاد نشود. این کشف جدید بر این اساس طراحی شده که شکلات در دهان آب شده اما شکر زیادی به معده منتقل نشود. به این ترتیب شکلات در عین سالمتر شدن، طعم شیرین خود را حفظ خواهد کرد.
استفان کاتسیکاس مدیر ارشد فنی این شرکت می گوید: تحقیق نوین ما با الهام از طبیعت انجام شده و با استفاده از آن می توان تا ۴۰ درصد از مصرف شکر در صنعت شیرینی پزی و شکلات سازی صرفه جویی کرد.
علاوه برآن نکات کوچکی درباره این ترکیب جدید وجود دارد. این ترکیب که سریعتر حل می شود، توسط شرکت ثبت امتیاز شده و از سال ۲۰۱۸ به طور رسمی تولید خواهد شد.
No tags for this post.