رییس دانشگاه علم و فرهنگ در آیین افتتاح این رویداد ملی گفت: این رویداد آموزشی – تجربی ویژه ایده پردازان خلاق و علاقه مندان به کارآفرینی و راه اندازی کسب و کار در حوزه گردشگری بوده و سعی در آموزش و پیاده سازی ایده های کاربردی در این حوزه را دارد.
دکتر محمد حسین ایمانی خوشخو با اشاره به این که ماهیت اصلی حوزه گردشگری، ایجاد شغل و حرفه است، افزود: سالانه در حدود 3000 فارغ التحصیل از رشته های گردشگری در کشور فارغ التحصیل می شوند که این مهم می تواند به رشد و توسعه این حوزه کمک فراوانی نماید.
وی خاطرنشان کرد : در سال های اخیر استارتاپ های زیادی در زمینه گردشگری در سراسر دنیا به وجود آمده که برخی از آنها تحولات عظیمی در صنعت گردشگری ایجاد کرده اند و امروز صنعت گردشگری ایران برای توسعه، رشد و استفاده از توانمندی هایش، نیازمند وجود ایدههای ناب و راهگشا در این زمینه است.
همچنین دکتر محمد صادق بیجندی، دبیراجرایی نخستین گردهمایی ملی کسب وکار های نوین گردشگری در فضای مجازی گفت: رویکرد دانشگاه علم و فرهنگ توجه ویژه به پرورش خلاقیت در دانشجویان است؛ از این رو برگزاری استارت آپ ویکند در حوزه کسب و کارهای نوین گردشگری در حوزه فضای مجازی یکی از برنامه های موثر در راستای توانمندسازی و کاربردی شدن ایده های خلاق و نوآور است.
در ادامه این برنامه شرکت کنندگان مختلف شامل برنامهنویسان، مدیران تجاری،علاقه مندان به استارت آپ، بازاریابهای حرفهای و طراحان گرافیک در گروه های مختلف گردهم می آیند تا طی ۵۴ ساعت آینده ایدههایشان را مطرح کنند هر گروه ایدهای را اجرایی نماید.
No tags for this post.