به گزارش سیناپرس از روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی، دکتر شادی بلوریان با بیان این مطلب افزود: با برگزاری این رویداد در پی آن هستیم تا نیازهای فناورانه و نوآورانه صنعت غذا را شناسایی کنیم و بتوانیم با به اشتراک گذاشتن این نیازها با نخبگان کشورمان و توسعه ایدههای منتخب در آزمایشگاه ساخت سریع ( فبلب) صنایع غذایی جهاددانشگاهی نقش قابل توجهی را در ارتقای امنیت غذایی کشور داشته باشیم.
وی عنوان کرد: از دیگر اهدافی که در این رویداد دنبال میکنیم، تبیین جایگاه آزمایشگاه ساخت سریع (فبلب) در توسعه نوآوری و افزایش تاب آوری صنعت غذا است. حمایت از ایدههای منتخب همراه با تأمین زیرساختهای آزمایشگاهی و منتورینگ تا مرحله نمونهسازی در آزمایشگاه ساخت سریع انجام خواهد شد.
معاون آموزشی و پژوهشی پژوهشکده علوم و فناوری موادغذایی جهاددانشگاهی تصریح کرد: زیستبوم فناوری از فعالان، بازیگران و نهادهای ذیربط متعددی تشکیل شده است که در زمینههای پژوهش، نوآوری، ایدهیابی، ایدهپردازی، تجاریسازی ایدهها، به ایفای نقش میپردازند. در شرایط فعلی علیرغم تلاشهای گستردهای که در خصوص همگرایی این بازیگران صورت گرفته است، همچنان لازم است که این پیوندها تقویت شود.
دبیر اولین رویداد ملی فبین فود با تاکید بر اینکه در بررسی یک زیست بوم اجزاء و پیوندهای آن بسیار مهم و کلیدی است، خاطرنشان کرد: جهاددانشگاهی به عنوان یک نهاد انقلابی و دغدغهمند در حوزههای مسائل کلان کشور از جمله صنایع غذایی با تجربه بیش از ۴۰ سال تلاش در عرصه توسعه فناوری و نوآوری، ایجاد شبکهای از ظرفیتهای موجود در دانشگاهها، مراکز پژوهش و فناوری، شرکتهای دانشبنیان و واحدهای تولیدی صنایع غذایی با هدف رفع همرسانی نیازها و ایدههای نوآورانه صنایع غذایی را در دستور کار قرار داده است.