در بنیاد نخبگان استان کرمانشاه چه می گذرد؟
در این نشست، طاهرپور؛ رئیس بنیاد نخبگان استان کرمانشاه با اشاره به اهمیت تشکیل هیئتهای اندیشهورز، گفت: در این هیئتها میتوان مسئلهشناسی، آیندهنگاری، تصمیمسازی و برنامهریزی انجام داد؛ بنابراین باید توجه ویژهای به این هیئتها داشت و در راستای اجراییشدن مصوبات این هیئتها شایسته است که دستگاههای ذیربط همکاریهای لازم را داشته باشند.
رئیس بنیاد نخبگان استان با بیان اینکه طرح تشکیل و توسعه هیئتهای اندیشهورز در بنیاد ملی نخبگان اجرایی شده است، ادامه داد: این طرح در بنیاد ملی نخبگان برای استفاده از ظرفیتهای نخبگان در جهت حل مسائل و کمک به روند رشد و توسعه کشور در تمامی حوزهها اجرایی شده و در سراسر کشور هیئتهای اندیشهورز نخبگانی مختلفی تشکیل شده است.
وی ادامه داد: در بنیاد نخبگان استان کرمانشاه نیز یک هیئت اندیشهورز نخبگانی با هدف بررسی معضلات ترافیکی استان کرمانشاه تشکیل شده است.
طاهرپور بیان داشت: مسئله آموزش عالی و شناسایی نقاط ضعف و قوت، بایدها و نبایدها و مسائل و راهکارهای مربوطه برای کشور و به خصوص استان کرمانشاه با توجه به ویژگیهای فرهنگی، اجتماعی و جغرافیایی بسیار مهم و حائز اهمیت است.
رئیس بنیاد نخبگان استان در ادامه اظهار داشت: نیاز است که در تدوین مسائل مرتبط با آموزش عالی و علم و فناوری استان و اولویتبندی آنها، نقشه جامع علمی کشور و سند چشمانداز کشور در افق 1404 به عنوان نقشهراه مدنظر قرار گیرد. همچنین نیاز است که پژوهشکدههای کیفی جهت انتفاع از نظام آموزش موجود تقویت شوند.
طاهرپور با اشاره به موقعیت جغرافیایی استان کرمانشاه و همجواری با کشورهای همسایه، خاطرنشان کرد: باید از ظرفیت مرزی استان جهت تقویت دیپلماسی علمی و گسترش مناسبات علمی دانشگاههای استان با مراکز خارج از کشور استفاده کرد.
رئیس بنیاد نخیگان استان تأکید کرد: جمعآوری اطلاعات مورد نیاز و صحیح جهت اخذ تصمیمات مناسب برای آموزش عالی استان و مسئله علم و فناوری، یک پیشنیاز اساسی است. در این راستا باید یک همافزایی بین دانشگاههای مختلف اعم از دانشگاههای وزرات علوم و وزارت بهداشت و سایر دستگاههای اجرایی وجود داشته باشد.