نماد سایت خبرگزاری سیناپرس

نصب بسته های گرانول نانو تکنولوژی جاذب اتیلن برای حفظ کیفیت محصولات کشاورزی

قره یاضی در خصوص آمار ۳۰ درصدی ضایعات محصولات کشاورزی خاطر نشان کرد:این آمار غیر رسمی و بصورت برآورد است لذا ما برآوردمان طی سالهای اخیر در این خصوص این است که این ضایعات قدری کاهش پیدا کرده اما هنوز بالاست.

وی دلایل متعددی را به عنوان عامل اصلی ضایعات محصولات کشاورزی معرفی کرده و  افزود:ضایعات پس  از برداشت هر کدام دارای اهمیت اند به ویژه اینکه وجود این ضایعات با مصرف آب رابطه ی مستقیم دارد که مستلزم فرهنگ سازی است و صدا و سیما در این خصوص و بحث آموزش آن می تواند نقش مهمی داشته باشد.

ریاست اتحادیه انجمن های علوم کشاورزی در خصوص ضایعات پس از برداشت تصریح کرد: باید تلاش بر این باشد تا سیستم های انبارداری و انباربانی را به سیستم های حذف گاز اتیلن مجهز کنیم.

وی اذعان کرد:امروز می توان با استفاده از فناوری نانو تکنولوژی و نصب بسته های گرانول نانو تکنولوژی جاذب اتیلن تا ۶ ماه کیفیت محصولات را مثل روز اول تولید حفظ کرد.

قره یاضی با توضیح این مطلب که اتیلن گازی است که از خود میوه ها متصاعد شده و عامل رسیدگی و گندیدگی آنهاست افزود:به کارگیری این روش هزینه ی خیلی کمی دارد و کیفیت محصولات را افزایش می دهد.

دکتر قره یاضی همچنین با بیان اینکه به نمایندگی از چند انجمن علمی در گفت و گوی سؤال حضور یافته است دولت را مکلف و موظف به پذیرش نظرات جامعه علمی کشور و این قشر فرهیخته دانست.

 

No tags for this post.
خروج از نسخه موبایل