درمان میمون های فلج با کاشت ایمپلنت مغزی
در این مطالعه که توسط تیمی از دانشگاه پلی تکنیک فدرال در لوزان، سوئیس، انجام شد، محققان با ایجاد رابط بی سیمی بین مغز میمون و اندام های تحتانی، امکان حرکت بر روی یک تردمیل را به میمون ها دادند.
این سیستم به مغز اجازه می دهد به صورت بی سیم با قسمت پایین ستون فقرات ارتباط برقرار کند. در این مطالعه، تکنولوژی های متعددی مورد استفاده قرار گرفته بود، از جمله، کاشت ایمپلنت مغزی که امکان تصمیم گیری برای راه رفتن را به میمون می داد، الکترودهایی که به طناب های نخاعی متصل شده بودند که عضلات حرکتی را تحریک می کردند و رابط بی سیمی بین این دو بودند.
به نظر می رسد، این نخستین باری باشد که کنترل بی سیم مغز به حیوانات امکان راه رفتن را داده باشد. کاشت ایمپلنت مغزی توسط تیم بین المللی به سرپرستی گرگوار کورتین، متخصص اعصاب در دانشگاه پلی تکنیک لوزان، انجام شد.
بر خلاف حرکات بازو، راه رفتن حرکتی خودکار است که توسط نخاع و به روشی تقریبا مستقل انجام می شود. این تیم تحقیقاتی پیش از این به اثبات رسانده بود، با تحریک ستون فقرات قادر به بازگرداندن قدرت حرکت به موش ها است.
گرگوار کورتین با مدل سیلیکونی مغز میمون
تیم کورتین از یک فرستنده بی سیم که به جمجمه، متصل بود، بهره برد. این فرستند سیگنال های را به مغز مخابره می کرد. به این ترتیب، هرگاه میمون به راه رفتن فکر می کرد، دنباله محرک الکتریکی در نخاع پایین می رفت.
به گزارش تکرا به نقل از تکنولوژی ریویو، محققان امیدوارند، ظرف پنج سال آینده با چنین سیستم هایی امکان کنترل مغز را برای بیماران معلول فراهم کنند.
No tags for this post.