بهروز کمالوندی در حاشیه چهارمین کنفرانس لیزر و کاربردهای آن که امروز (چهارشنبه)در دانشگاه شریف برگزار شد، در جمع خبرنگاران گفت: به واسطه برخی شرایط، به غنی سازی توجه بیشتری شده است، در صورتی که لیزر کاربردهای بسیاری در بهداشت، سلامت، محیط زیست، صنعت و کشاورزی دارد.
وی در پاسخ به سوالی در خصوص استفاده از لیزر در غنی سازی گفت: با لیزر می توان غنی سازی را انجام داد اما هزینه آن بسیار بالاست و مقرون به صرفه نیست.
به گزارش ایرنا، کمالوندی با بیان این که جایگاه علمی قابل قبولی داریم اما در زمینه تجاری سازی و استفاده از لیزر به حد کافی رشد نکرده ایم، ادامه داد: هر چند دانشگاه باید برای خود افقی داشته باشد و در مسیر علم حرکت کند، اما باید نیازهای جامعه را نیز با قبول سفارشات در صنعت و کشاورزی برطرف سازد.
وی گفت: صنعت و تجارت در حال نزدیک شدن به هم هستند و امیدواریم با همکاری بیشتر دانشگاه و صنعت و فعالیت های معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری همکاری ها بیشتر شده و ما به تجاری سازی ایده ها نزدیک شویم.
کمالوندی افزود: دانشگاه های ما و سازمان انرژی اتمی چند گام از صنعت جلوتر هستند، به طوری که محصولات با فناوری بالای لیزری بدون متقاضی است.
وی ادامه داد: کریستال های تولید شده در سازمان انرژی اتمی که در لیزر استفاده می شود، به تولید انبوه نرسیده و بدون مشتری مانده است.
کمالوندی از رسانه ها خواست که کاربردهای لیزر را به جامعه مخصوصا در صنعت معرفی کرده تا عقب ماندگی استفاده از این ابزار جبران شود.
چهارمین کنفرانس لیزر و کاربردهای آن و دومین همایش لیزر و صنایع وابسته از 11 تا 13 آبان در دانشگاه صنعتی شریف در حال برگزاری است ، همچنین در حاشیه این نمایشگاه، شرکت های فعال ایرانی در حوزه ساخت ابزارهای لیزری محصولات خود را به نمایش گذاشته اند.