رسول خدابخشی، مدیرعامل این شرکت دانشبنیان در گفتوگو با ایسنا اظهار کرد: سالانه 12 میلیون تن گندم در کشور تولید میشود و برای آزمایشهای کیفی و کمی آرد نیاز به نمونهبردار دقیق غلات است.وی افزود: دستگاه نمونهبردار، زمان نمونهبرداری از کامیونهای حامل غلات و سیلوهای نگهداری را از ۴۵ دقیقه به کمتر از سه دقیقه کاهش داده است.
وی با تشریح عملکرد این دستگاه اظهار کرد: در این سیستم، دستگاه نمونهبرداری وارد محموله شده و با نیروی هیدرولیک تا کف محموله نفوذ میکند و پس از نمونهبرداری از محموله غله خارج شده و به وسیله نیروی مکش غیرمستقیم نمونه به آزمایشگاه منتقل و امور مربوط به استانداردهای نمونهبرداری نیز در آزمایشگاه انجام میشود.
مدیرعامل این شرکت دانشبنیان افزود: این دستگاه که با تلاش امین خدابخشی هفشجانی و مصطفی خدابخشی هفشجانی ساخته شده، در شانزدهمین جشنواره جوان خوارزمی نیز رتبه دوم را کسب کرده است.
وی با اشاره به هزینه 500 میلیون ریالی طراحی این دستگاه، تصریح کرد: با حمایت متخصصین مستقر در پارک علم و فناوری این دستگاه در سامانه سما به عنوان طرح پژوهشی به ثبت رسید.خدابخشی خاطرنشان کرد: صرفهجویی در زمان، هزینه و نیروی انسانی از دیگر مزایای دستگاه نمونهبردار اتوماتیک غلات است.