نماد سایت خبرگزاری سیناپرس

آموزش کارآفرینی خانگی در استارتاپ دانشگاه تربیت مدرس

 مسوول اجرایی استارتاپ رِیتو (rayto) روز دوشنبه درباره جزییات این رویداد کارآفرینانه به خبرنگار علمی ایرنا گفت: این استارتاپ حول محور پرسش 'کارمندی یا کارآفرینی؟' تدارک یافته و نقشه راه روشنی فرا روی شغل اولی ها، تازه فارغ التحصیلان، دانشجویان سال های آخر که دغدغه شغلی دارند و صاحبان ایده که موقعیت مناسبی برای تحقق ایده های خود ندارند، قرار می دهد.

'احسان پرتو' افزود: علاوه بر این، یک بخش از استارتاپ 'رِیتو' به فعالیت های کارآفرینی اجتماعی برای امور خیریه اختصاص یافته و کارآفرینی خانگی را به صورت رایگان به زنان سرپرست خانوار آموزش می دهد که یک سوم شرکت کنندگان این رویداد از اعضای موسسات خیریه هستند.
وی خاطرنشان کرد: حضور در این استارتاپ که به همت پارک علم و فناوری دانشگاه تربیت مدرس شکل گرفته است، برای دانشجویان تربیت مدرس به صورت رایگان خواهد بود ولی دیگر شرکت کنندگان لازم است هنگام ثبت و برای دریافت گواهی نامه حضور در این برنامه آموزشی، مبلغ 10 هزار تومان پرداخت کنند.
دانش آموخته کارشناسی ارشد MBA درباره جزییات برگزاری این استارتاپ توضیح داد: برنامه های 'رِیتو' از ساعت 14 روز سه شنبه، 11 آبان ماه در سالن شهید مطهری دانشگاه تربیت مدرس آغاز خواهد شد و کارشناسان و افراد موفق در حوزه کارآفرینی به ارائه تجربیات خود برای حاضران خواهند پرداخت.
وی ادامه داد: در این استارتاپ که تا ساعت 19 به طول خواهد انجامید، 'کیارش عباس‌زاده' بنیان‌گذار زودفود و سامانه مشاوره آنلاین دکتر کارآفرین با موضوع 'کارمندی یا کارآفرینی'، 'مصطفی کریمیان‌اقبال' از بنیان‌گذاران پارک‌های علم و فناوری در ایران در زمینه 'کارآفرینی موفق در شرکت های نوپا'، 'مسعود سلیمانی' از کارآفرین موفق در حوزه پزشکی و سلامت، 'کتایون یزدانفر' پیرامون 'برندینگ و بازاریابی شخصی' و 'علیرضا آتشک' در زمینه 'کارآفرینی خانگی برای امور خیریه' سخنرانی می کنند.
پرتو با متفاوت خواندن 'رِیتو' در مقایسه با دیگر استارتاپ های رایج در کشور، در تشریح این تفاوت ها اظهار داشت: ادعا می کنیم اولین استارتاپی هستیم که شرکت کنندگان در دوره های خود را تنها نمی گذاریم و تمام افراد حاضر در این دوره ها را اعم از کسانی که ایده های موفق داشته اند و یا اصلا ایده ای نداشته اند، با گرفتن مشاوره های تخصصی به یک کارآفرین یا کارمند خوب تبدیل شوند.
وی ادامه داد: اغلب استارتاپ ها در یک رشته خاص برگزار می شوند و افرادی که ایده هایشان به مرحله اجرا در می آید را حمایت می کنند درحالیکه برگزارکنندگان 'رِیتو' معتقدند تمام افراد در هر زمینه ای که کار می کنند نیازمند حمایت و تشویق هستند بنابراین بعد از برگزاری استارتاپ، شرکت کنندگان را در دسته های خاص، گروه بندی می شوند و به تناسب ویژگی ها و نیازهای هر گروه، به آنها مشاوره تخصصی ارائه خواهد شد.
'رِیتو' به زبان اهالی مازندران به معنای 'روشن کردن راه و طریق' است.
براساس تعاریف مرسوم، استارتاپ ( Startup company) یک شرکت‌ یا یک مشارکت و یا یک سازمان موقت است که به منظور جستجوی راه حلی برای یک مدل کسب و کار قابل توسعه و تکرارپذیر راه اندازی می شود.
این شرکت‌های تازه تاسیس، در فاز توسعه و تحقیق برای بازاریابی قرار دارند و در واقع، ایده‌هایی ریسک‌پذیر هستند که مدل کسب و کارشان مشخص نیست و بازار هدفشان نیز در حد فرض است.
استارتاپ ها می‌توانند در هر حوزه‌ای ایجاد شوند، ولی اغلب به شرکت‌هایی گفته می‌شود که رشد سریعی دارند و در زمینه تکنولوژی فعالیت می‌کنند.

No tags for this post.
خروج از نسخه موبایل